Cristina Vasiu, colaborare cu DiezZ

De: Nicoleta Nicolae / 20.06.2015, 09:00
Cristina Vasiu, colaborare cu DiezZ
DiezZ şi fosta concurentă la Vocea României spun povestea unei relatii care se încheie în cea mai nouă colaborare, Scurtmetraj.

„Sunt foarte fericita, pentru ca am reusit sa finalizez piesa asta, in colaborare cu baietii de la Sprint Music si DiezZ. S-a intamplat totul foarte repede, Marius China mi-a aratat piesa pe telefon, mi-a placut si in urmatoarele zece minute, am fost la studio sa tragem voci! Toata lumea a fost incantata de rezultat si, la scurt timp, am realizat un clip reusit, din punctul meu de vedere, in care am incercat sa punem in scena o poveste de iubire complexa, care nu se termina cu un happy-end, ci cu o lupta de trairi si sentimente profunde intre cei doi! Atunci cand crezi ca totul s-a pierdut, cauta dragostea in continuare”, declara Cristina Vasiu.

Coproductie Cat Music si Sprint Music, single-ul „Scurtmetraj” este compus de catre Alexandru Serbu (Bolero), Ester Alexandra Cretu, Emanuela Oancea, Roberta Chicos si DiezZ. Videoclipul este regizat de catre Andrei Stoian si a fost filmat pe parcursul a doua zile, atat in Bucuresti, cat si la mare.