Cristyz şi Pavel Stratan cântă „În Moldova”

De: Pusa Toader / 23.11.2014, 07:00
Cristyz şi Pavel Stratan cântă „În Moldova”
Ce se întâmplă când accentul moldovenesc se îmbină cu beaturile hip-hop, ritmul de horă şi 2 artişti cu stiluri inedite? - un super feat. pentru single-ul “În Moldova”.

”Filmările la piesa au fost făcute la cetatea Neamţ, iar personalul care apare în clip a fost din pură întâmplare. Colac peste pupăză, nu era de ajuns ca bunul Dumnezeu ne-a rezervat o zi cum alta nu putea să fie mai frumoasă, dar ne-a mai trimis şi nişte grupuri de copii turişti, ca să ne înfrumuseţeze clipul” – Pavel Stratan.

O coproducţie Cat Music şi Voices Media, single-ul este compus de către Cristyz şi Pavel Stratan, iar videoclipul regizat de către Ioana Gomoi. Îi aduce pe cei doi artişti într-o locaţie plină de farmec cultural şi tradiţie, Cetatea Neamţului. În clip, alături de cei doi artişti, regăsim şi un grup de tineri dansatori, Ansamblul Ozana din Neamţ.

„Proiectul a început în urma unei sesiuni de studio cu un prieten de-al meu, Aftimescu. El mi-a arătat o idee de instrumental, făcută de Doru Beats, mi-a plăcut şi am început să producem această capodoperă împreună cu Jay Murano, iar după o perioadă de timp am căzut de acord cu echipa Voices Media să îi trimitem lui Pavel Stratan un demo. În 2 zile am primit telefon de la el, mi-a spus că-i place şi că trebuie neapărat s-o cântăm live la zilele Vasluiului. De aici treburile au mers de la sine”, povesteşte Cristyz.


Dacă tânărul Cristyz este la început de drum şi a colaborat, până acum, cu Nimeni Altu’, Levy, Deliric, Pavel Stratan şi-a început cariera muzicală la începutul anilor 2000 şi a lansat 3 materiale discografice, dar şi numeroase hituri.