Crocodilul care s-a transformat din verde in portocaliu

Apropo.ro / 26.09.2011, 09:49
Crocodilul care s-a transformat din verde in portocaliu
Daca in urma cu doi ani va prezentam crocodilul alb care seamana cu o fantoma, l-am gasit acum si pe cel portocaliu. Afla cum s-a transformat aligatorul din verde in oranj.

Snappy, un crocodil din Australia i-a impresionat pe localnici dupa ce culoarea sa s-a schimbat din verde in… portocaliu.

Animalul nu sufera de nicio boala si motivul schimbarii culorii sale pare a fi apa in care isi petrece noaptile.

Initial, stapana animalului a crezut ca e bolnav si si-a dus crocodilul la medic. Doctorul a linistit-o si a gasit o explicatie pentru culoarea portocalie a pielii reptilei.

Crocodilul portocaliu

Crocodilul doarme intr-o cada cu apa incalzita, pe timpul noptii, insa a atacat tevile care filtreaza apa, astfel ca PH-ul acesteia a crescut, iar specialistii spun ca practic animalul a stat ca intr-o baie cu suc carbogazos.

Noul aspect nu a are consecinte asupra sanatatii crocodilului si ingrijitorii se asteapta ca, in timp, pielea lui Snappy sa devina din nou verde.

Daca portocaliul nu este cu siguranta o nuanta comuna pentru crocodili, aligatorii albi sunt cu atat mai inspaimantatori. Bouya Blan este un crocodil alb de 24 de ani, din Florida, care seamana mai degraba cu o fantoma