”Cronica Cârcotaşilor”, cu preotul Vasile, Teo Trandafir şi Mihai Găinuşă

Apropo.ro / 26.10.2011, 12:34
”Cronica Cârcotaşilor”, cu preotul Vasile, Teo Trandafir şi Mihai Găinuşă
Dacă Şerban Huidu şi-a anunţat retragerea din viaţa publică, viitorul emisiunii a rămas incert. Tocmai de aceea, Mihai Găinuşă şi restul echipei au înregistrat o ediţie specială, care va fi difuzată în această seară.

În această ediţie specială „Cronica Cârcotaşilor”, se discută despre ce a însemnat „Cronica” de-a lungul timpului şi dacă şi sub ce formă această emisiune va continua.

Cu Mihai Găinuşă pe post de moderator, în platoul „Cronicii” au fost invitaţi, pe lângă membrii echipei, şi Liana Stanciu, Elisabeta Lipă, Grig Chiroiu, Leonard Doroftei, Mihai Georgescu, Călin Goia, Petrişor Obae, Cristian Andrei şi Cristina Ţopescu. Toţi au pledat pentru continuarea emisiunii, indiferent dacă vor aduce sau nu schimbări la format şi chiar dacă Mihai Găinuşă prezintă singur.
De asemenea, în platou, a mai fost prezent şi preotul Vasile, duhovnicul celor doi Cârcotaşi, cel care i-a cununat pe Huidu şi Găinuşă şi le-a botezat copiii. Părintele a ţinut să sublinieze că Şerban este un om „dus la biserică” şi, referitor la emisiune, a declarat că „lipsa de atitudine e un păcat mai mare decât cel de a cârcoti”.

Tot în timpul emisiunii, vor fi difuzate materiale cu diverşi oameni de televiziune, vedete sau cântăreţi care au încurajat echipa „Cronicuţei” să meargă mai departe. Printre ei, şi Teo Trandafir care a povestit cum a făcut-o Şerban să plângă la prima sa apariţie în cadrul emisiunii, dar şi cum, la câteva zile, Huidu a venit cu un buchet de flori la ea. „Poţi să aduci orice Bebeluşă vrei tu, dar nu e Huidu! Dar poţi să o iei de la zero şi să vezi ce se întâmplă”, i-a spus Teo lui Găinuşă.

Aflaţi mai multe detalii în ediţia specială din această seară a „Cronicii cârcotaşilor”, de la 20.30, la Prima TV.