CRONICILE LUI RIDDICK

Apropo.ro / 05.07.2006, 16:51
CRONICILE LUI RIDDICK
Riddick descopera ca este urmarit de vinatorii de recompense pe strazile din New Mecca, orasul capitala al Helion Prime. Dupa ce si-a indeplinit prima misiune, este prins si aruncat in inchisoarea din Crematoria. Aici, el planuieste sa evadeze impreuna cu Kyra,


Riddick descopera ca este urmarit de vinatorii de recompense pe strazile din New Mecca, orasul capitala al Helion Prime. Dupa ce si-a indeplinit prima misiune, este prins si aruncat in inchisoarea din Crematoria. Aici, el planuieste sa evadeze impreuna cu Kyra, acesta fiind principalul obiectiv. Riddick vrea sa ajunga pe nava Necromonger pentru lupa finala cu Lord Marshall.
Eldin, vrajitorul intunericului e mort, dar rautatea lui inca nu s-a terminat. El incearca sa aduca monstrii in lumea noastra si doar o singura persoana il poate opri: TU! Shade of Eldin este un joc horor de actiune. Trebuie sa treci de 40 de nivele care includ 4 mari conducatori ai raului si cativa monstrii cu care trebuie sa te lupti.
Josh Veverita a fost rapit! Ajuta-l sa treaca de toate nivelurile si prinde cit mai multe ghinde poti, pentru a cistiga mai mult timp. Jocul are doua moduri disponibile – ‘normalÂ’ si ‘contratimpÂ’.
Cind delicatul echilibru dintre viata si moarte este tulburat, forta naturii, pe care noi o numim Moarte, isi trimite unul dintre „agenti”, Omul cu Coasa, care trebuie sa refaca echilibru. Daca iti asumi acest rol, vei primi o lisat cu patru nume – 4 oameni, care vor sa-si evite soarta. Tu, intr-un fel sau altul, trebuie sa refaci echilibrul, sa fii sigur ca nu-si vor evita moartea. Omoara-i pe cei patru, dar si pe cei care ti se opun!
Jocul este o poveste de groaza cu vampiri care tanjesc dupa sangele tau. Jocul perfect pentru o seara de Haloween.
Jexter este aventurier experimentat caruia ii place sa exploreze locuri periculoase si dificile, unde nimeni nu a avut curajul sa vina.
Ai vrut vreodata sa te duci la o partida de peste intr-o dimineata linistitaÂ… Acum poti cu fishing Mania. Alegi unde sa pescuiesti si apoi doar arunci undita in apa. Odata intepat pestele, incepe distractia. Trebuie sa mentii pestele in limitele ecranului ca sa nu-l scapi. Daca ai noroc poti prinde un monstru.
Misiunea ta este sa zbori cu elicopterul printr-o pestera ostila, evitind obstacolele in timp ce recuperezi colectia de diamante pe care le-ai pierdut.
Inainte de a descarca jocurile verifica instructiunile
si daca telefonul tau este compatibil