Crudu, eliminată din motive medicale din ”Ultimul Trib”:”Daniela nu e chiar aşa cum se vede la televizor”

De: Alexandra Necsoiu / 09.11.2018, 11:17
Crudu, eliminată din motive medicale din ”Ultimul Trib”:”Daniela nu e chiar aşa cum se vede la televizor”
O nouă răsturnare de situaţie, seara trecută, i-a adus pe Cameleoni într-o situaţie dramatică în ”Ultimul Trib”. Noua lor ”achiziţie”, Daniela Crudu, a fost eliminată din motive medicale, iar Silviu Geandră a fost propus la duel după ce echipa a pierdut o nouă probă de Nominalizare.

În prima noapte în care au ajuns din nou pe insula pustie, Cameleonii au avut de îndurat nu doar foamea şi frigul, ci şi o ploaie puternică, iar stropii mari au trecut rapid prin frunzele adăpostului lor improvizat. ”Îmi doream să mor, nu mai voiam nimic. După ce că suntem amărâţi şi vai de capul nostru, ploaie ne mai trebuia… că în rest le aveam pe toate! Toate hainele sunt distruse! N-am mai putut să dormim, nu ştiam ce să facem, unde să ne ascundem, stăteam cu pelerinele pe noi, ca nişte câini eram!”, a povestit Daniela Crudu.

Cum toată lumea a trecut prin acest Teritoriu, Crocodilii şi Lemurii s-au gândit şi ei la Cameleoni şi cu toţii i-au compătimit, mărturisind însă că nu şi-ar fi dorit să fie în locul lor. ”După ce ore în şir au stat chirciţi în ploaie, acum să meargă la joc, vă daţi seama că nu e uşor”, a spus Alex Filip, căpitanul sportivilor, care a reuşit să îşi ducă echipa înapoi la vilă. La primele semne ale zilei, Silviu Geandră a făcut focul pentru ca Daniela Crudu şi Oana Dedeu să se poată încălzi, mai ales că amândouă dădeau semne de răceală.

Pentru noul joc de Nominalizare, echipele au fost nevoite să aleagă din nou câte trei membri care să joace. ”Eu ce să fac… o să stau să îi încurajez de pe margine din nou…”, a spus Daniela Crudu supărată. Blestemul i-a urmărit însă pe Cameleonii extenuaţi şi afectaţi de lipsa mâncării care au pierdut din nou şi această probă, ajungând din nou în situaţia de a nominaliza un om la duel.

La scurt timp, aceştia au primit o nouă veste proastă – medicul a anunţat-o pe Daniela Crudu că mâna sa nu se va recupera prea curând pentru că nu se poate îngriji corespunzător şi că va trebui să plece acasă din motive medicale. ”Nu mă gândeam că aşa va arăta finalul meu în ”Ultimul Trib”, din păcate… Am venit cu planuri mari, nu am venit cu gândul de a fi un concurent oarecare. Îmi pare rău că m-am accidentat, în rest de nimic, mereu am spus şi am făcut ce am simţit, m-am arătat în toate ipostazele posibile, nu cred că mai am ceva de ascuns! Le doresc Cameleonilor să ajungă într-o echipă în care îşi doresc atunci când a lor se va destrăma, cred că Oana va ajunge departe de tot, o văd determinată şi luptătoare, ea a tras mult pentru echipă”, a spus Daniela Crudu, recunoscătoare noilor săi colegi.

”Nu m-am plâns până acum, mă aşteptam de acasă să fie greu şi încerc să mă bucur de ceea ce se întâmplă pentru că sunt conştientă că această experienţă nu va dura o viaţă întreagă”, a spus Oana Dedeu cu lacrimi în ochi. Strategia lor a fost de a trimite un om puternic la duel, pe Silviu Geandră, în speranţa că nu vor mai pierde încă un membru.

Pentru proba de Salvare, Crocodilii şi Lemurii s-au întâlnit pe acelaşi teren de joc şi au aflat că trebuie să refacă traseul de la proba de Nominalizare, însă acum apa oceanului acoperise o parte din traseu şi, în plus, cele patru scânduri folosite pentru a parcurge traseul trebuiau acum să fie folosite de câte cinci membri ai fiecărei echipe. Echilibrul s-a dovedit a fi o problema majoră pentru Lemurii care au luat traseul de la capăt de nenumărate ori după ce pe rând au căzut în apă. Atât de mare încât, la un moment dat, Ionuţ Iftimoaie a vrut chiar să renunţe. Până la urmă, aceştia au reuşit să recupereze timpul pierdut, în timp ce Crocodilii erau împotmoliţi la un puzzle final. După mai bine de o oră şi jumătate, Crocodilii au reuşit să încheie proba după ce Neli Condeescu şi Mircea Zamfir şi-au dat seama cum ar fi trebuit să arate.

Ajunşi în faţa lui Octavian Strunilă pentru a nominaliza un om la duel, Sorin Brotnei a fost cel care a spus primul că este numulţumit de el că nu a reuşit să facă piramida, aşa cum s-a oferit, şi să aducă victoria echipei sale. ”Nu mai pot, simt că am ajuns la acel prag al suportabilităţii. Cred că de aceea m-am cerut la duel, să pot să am o altă activitate, să fiu eu singură”, a spus Sorana, cea care s-a autopropus la duel. Mai mult, aceasta a spus că părerea ei nu mai coincide cu cea a echipei şi că ea nu şi-ar fi dorit să o ”alunge” pe Daniela din echipă, ci ar fi preferat să o trimită pe Ioana Cameleonilor. ”Unele strategii se văd, doar să fii incredibil de naiv să nu le vezi… Eu nu aş fi alungat-o pe Daniela sub nicio formă pentru că echipa aceasta când a plecat din România a plecat sub formă de echipă de vedete. Deşi am spus că Ioana îmi e foarte dragă, e o sportivă extraordinară, un coechipier bun şi priceput, cu toate astea, eu nu aş fi alungat-o pe Daniela din echipă. Exact acesta e cuvântul – alungat! Eu nu cred că va câştiga Ionuţ, deşi strategiile lui sunt foarte bune şi îşi doreşte, eu cred că va câştiga Chiriţă. Şi, sincer, îmi doresc să câştige Daniel Chiriţă!”, a spus Sorana.

Întorşi pe insula pustie, Cameleonii rămaşi doar trei şi-au împărţit repede sarcinile, iar în timp ce băieţii s-au apucat să repare adăpostul stricat de furturnă, Oana s-a ocupat de pregătirea mesei – celebrul orez cu sare pe care deja nu îl mai pot înghiţi. Din cauza ploii din seara precedentă, Oana a şi răcit însă, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar cu toate acestea, motivul tristeţii pentru Cameleoni a fost că au pierdut încă un membru, chiar dacă acesta le-a stat alături doar o noapte.

”A fost foarte greu pentru ea, a ajuns şi pe insulă, a şi plouat-o! Abia aştept să vadă lumea că Daniela Crudu nu e chiar aşa cum o văd ei la televizor, o asistentă TV care e pusă mereu pe glume. Are şi o altă latură, cea de luptătoare!”, a spus Silviu Mircescu despre Daniela Crudu.

În sat, Lemurii au reuşit să dea o găină la schimb la magazin pentru alte produse alimentare, în timp ce la vilă, sportivii au trecut şi ei printr-o transformare plăcută! Sarcinile au început să se împartă între toţi, certurile au devenit mai rare, iar cu toţii au încercat să o protejeze pe Roxana pentru ca genunchiul ei să se poată însănătoşi. Singura care a rămas supărată a fost Lola, după ce la proba de Salvare aceasta le-a reproşat colegilor că nu au avut încredere în decizia ei.  

Cum se vor descurca Sorana şi Silviu Geandră şi cine va câştiga Duelul, telespectatorii pot afla joia viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.