Cruduţa e genială! „M-au luat mascatii din pat! Le-am zis să se joace cu căţeii până mă îmbrac!”

De: Nicoleta Nicolae / 06.02.2015, 08:57

Cruduţa e genială!
Mare zarvă, ieri, la Secţia 19 Poliţie, acolo unde zeci de tinere veneau una după alta pentru a fi audiate într-un dosar de prostituţie şi proxenetism, la care ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 lucrau de aproape doi ani. Printre ele s-a numărat şi Daniela Crudu, asistenta "păcătoasă" , care a ajuns în faţa anchetatorlor în maşina Poliţiei.


Pentru câteva ore, sediul Secţiei 19 a fost mai ceva ca un podium de prezentare de modă. Zeci de tinere au fost chemate să dea cu subsemnatul într-un dosar stufos în care mai multe persoane sunt acuzate de proxenetism şi prostituţie. Daniela Crudu a primit şi ea citaţie , în urmă cu câteva zile, în urma căreia era înştiinţată că este aşteptată în data de 5 februarie, la orele 09.00, să fie  audiată, ca martor.  

„Am uitat să mă duc. Asta e. Eram obosită de la emisiune şi eu dorm mai mult, normal, pentru că ajung foarte târziu. Eram acasă cu sora mea şi dormeam amândouă. A sunat cineva la uşă şi s-a dus ea să deschidă. A venit să mă trezească…am ieşit la ei în pijamale, în pantaloni scurţi şi cu părul ciufulit…. Mi-au zis că trebuie să merg cu ei la secţie. Le-am zis că merg singură, însă nu m-au lăsat. Au aşteptat să mă îmbrac, să mă spăl pe dinţi şi să merg cu ei. Cât m-am fâţâit eu prin casă poliţiştii s-au jucat cu căţeii mei… Erau foarte de treabă”,  a spus amuzată Daniela Crudu pentru spynews.ro.  Vedeta tv a fost audiată şi după mai puţin de o oră a ieşit zâmbitoare pe uşa secţiei. „M-au întrebat cinci minute dacă ştiu nişte fete şi atât. Mai mult am stat aşa de poză. Se uita lumea la mine…. Au vrut să mă ducă înapoi acasă, dar le-am zis că merg cu sora mea care venise după mine”, a mai spus liniştită Cruduţa.