Cruise și Holmes – idila anului la Hollywood

Apropo.ro / 24.11.2005, 15:35
Cruise și Holmes - idila anului la Hollywood
Gestul lui Cruise, de altfel o demonstrație a iubirii pentru logodnica sa Katie Holmes, a luat-o pe nepregatite chiar și pe experimentata Oprah Winfrey. Secvența a fost reluata de atâtea ori, iar comportamentul lui Cruise luat în râs atât de des, încât a fost popularizata

Gestul lui Cruise, de altfel o demonstrație a iubirii pentru logodnica sa Katie Holmes, a luat-o pe nepregatite chiar și pe experimentata Oprah Winfrey.

Secvența a fost reluata de atâtea ori, iar comportamentul lui Cruise luat în râs atât de des, încât a fost popularizata expresia „a sari canapeaua”, ceea ce, conform UrbanDictionary.com, înseamna „un moment anume în care știi ca cineva este deplasat”.

Povestea de dragoste dintre Tom Cruise și Katie Holmes (cuplu numit și „TomKat”) a fost doar una dintre numeroasele idile care au ținut capul de afiș în showbiz în 2005.

Anul a început cu vestea desparțirii lui Brad Pitt de Jennifer Aniston, veste care a degenerat rapid în bârfa despre rolul jucat în aceasta poveste de catre Angelina Jolie (cuplul Pitt-Jolie fiind numit la scurt timp „Brangelina”). Au urmat zvonurile despre relația dintre Aniston și Vince Vaughn, actorul alaturi de care a jucat în „Break-Up”.

Alte povești romantice gen „soap-opera” care au fost citite cu sufletul la gura în publicațiile dedicate au fost cele despre divorțul dintre Jessica Simpson și Nick Lachey, survenit în preajma Zilei Recunoștinței.

La mica distanța s-au aflat Britney Spears și Kevin Federline, care au deja un copil, pe Sean Preston. Renee Zellweger și Kenny Chesney s-au remarcat și ei, prin felul în care și-au declarat dragostea reciproca, dar și prin rapiditatea cu care și-au anunțat desparțirea.

Jennifer Garner și Ben Affleck, care s-au casatorit în luna iulie și au avut un copil în decembrie, au fost un alt cuplu a carui viața a fost urmarita îndeaproape.

Din clasament nu putea lipsi Paris Hilton, care s-a logodit cu grecul Paris, de care s-a desparțit peste șase luni.

Mediafax