Cruise si Holmes s-ar putea casatori într-un castel medieval

Apropo.ro / 08.11.2006, 10:32
Cruise si Holmes s-ar putea casatori într-un castel medieval
Actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes s-ar putea casatori într-un castel medieval de lânga Roma, potrivit publicatiilor locale, transmite Reuters. Il Messaggero informeaza în editia de marti ca starul din "Misiune: Imposibila" si Katie Holmes se vor casatori la castelul

Actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes s-ar putea casatori într-un castel medieval de lânga Roma, potrivit publicatiilor locale, transmite Reuters.

Il Messaggero informeaza în editia de marti ca starul din „Misiune: Imposibila” si Katie Holmes se vor casatori la castelul Odescalchi, pe malul lacului Bracciano, lânga Roma.

Totusi, o angajata de la castelul care în trecut a gazduit suverani pontifi si regi a declarat agentiei Reuters ca stirea nu este adevarata.

Publicatia italiana informeaza ca pe 16 noiembrie va avea loc o petrecere de încalzire pentru celebritati, urmata de o ceremonie catolica pe data de 17 si o alta ceremonie în ritul scientologic pe 18 noiembrie.

Cruise si Holmes au confirmat în luna octombrie ca se vor casatori pe 18 noiembrie, în Italia, si ca rochia de mireasa va fi creata de celebrul creator de moda italian Giorgio Armani.

Pe lista posibilelor locuri unde ar putea avea loc nunta, publicatiile italiene au mai mentionat Garda si Como.

Cruise, în vârsta de 44 de ani, si Holmes, în vârsta de 27 de ani, au anuntat logodna în iunie 2005, la mai putin de trei luni de când s-au afisat împreuna în Italia. Fiica lor, Suri, s-a nascut pe 18 aprilie, în Statele Unite, iar în ziua nuntii va împlini 7 luni.

Cuplul numit TomKat este una din tintele preferate ale presei mondene si un subiect foarte controversat înca de la începutul relatiei lor.

În august, studioul de productie cinematografica Paramount a anuntat ca renunta la contractul cu Tom Cruise, invocând ca motiv comportamentul public al starului din ultima vreme. Cruise, cel mai bine platit actor din cinematografia mondiala, a colaborat cu Paramount timp de 14 ani.

Saptamâna trecuta, Cruise a anuntat ca a preluat celebrul studio hollywoodian United Artists în colaborare cu Metro Goldwyn Mayer. Pactul dintre Cruise/Wagner si MGM „este o decizie abila si este vorba de una dintre rarele oportunitati care i-au ramas lui Tom Cruise pentru a-si relansa cariera”, a comentat Lew Harris, director editorial al site-ului movies.com.

Mediafax