Crush şi Alexandra Ungureanu, cadou muzical pentru toţi îndrăgostiţii: “Dragostea e tralala”

Apropo.ro / 03.12.2014, 10:52
Crush şi Alexandra Ungureanu, cadou muzical pentru toţi îndrăgostiţii: “Dragostea e tralala”
Cu ocazia aniversării a celor zece ani de existenţă pe piaţa muzicală, CRUSH + Alexandra Ungureanu le oferă fanilor un cadou cu totul special: un nou single pentru cei care simt iubirea la maxim.
Artiştii au lansat astfel single-ul “Dragostea e tralala”, care transmite un mesaj pentru toţi cei care au simţit fluturi în stomac măcar o dată, pentru cei care iubesc şi sunt iubiţi ca-n prima zi.
 
“Dincolo de reguli, prejudecăţi şi idei descoperim un fenomen care nu se încadrează în niciun tipar,adică dragostea, despre care nu poţi spune că e tralala decât dacă ai trăit-o pe pielea ta! Şi, suntem siguri că timpul o să-i ajute pe toţi să înţeleagă fenomenul”, au declarat Konstantin şi Sorin.
 
“O dragoste nebună nu strică nimănui, important e să iei ce e bun din ea şi să nu rămâi tralala după, de unul singur”, a adăugat Alexandra Ungureanu.
 
Pe lângă mesajul de dragoste pe care îl subliniază, noul single este o întoarcere la origini a proiectului CRUSH + Alexandra Ungureanu. 
 
Piesa aduce din nou în urechile ascultătorilor sound-ul funky regăsit în single-ul “Plâng Nopţile”, piesa ce a propulsat trupa, în 2005, pe primele locuri în topurile de specialitate.
 
Alături de Crush şi Alexandra Ungureanu pe piesă şi-a mai pus amprenta şi George Hora.