CS Otopeni – Steaua: 0-1

Apropo.ro / 26.04.2009, 22:48
CS Otopeni - Steaua: 0-1
Steaua a reusit sa invinga pe CS Otopeni, cu 1-0, prin reusita lui Kapetanos din prelungiri, scrie Prosport.

Steaua a reusit sa invinga pe CS Otopeni, cu 1-0, prin reusita lui Kapetanos din prelungiri, scrie Prosport.

Ca Steaua nu are rezultate, asta deja nu mai e nimic nou. Ca Steaua joaca slab, si asta a devenit un lucru care nu mai mira pe nimeni. Dar macar la meciul precedent, cel cu CFR, erau cateva premize pentru o schimbare.

Dupa prima repriza, singurele premize erau insa cele pentru schimbarea lui Lacatus! Ritm dezlanat, greseli peste greseli, un mijloc care nu creeaza decat nervi si un atac care n-o mai da nici macar in bara. Poate doar la figurat. Doua ocazii de gol doar, un sut al lui Petre Marin de la 30 de metri si un „lat” pus de Toja din cinci metri care s-a dus exact in locul care trebuie pentru a se face de ras: bratele portarului. Despre Otopeni, putine de spus: disciplina bunicica, realizari tehnice  la fel de putine ca la Steaua si, nici urma de ocazie de gol.

Repriza a doua, din nou nimic. O plictiseala generala, ca la diviziile inferioare, intrerupta doar de hohotele de la faza in care Ogararu a fost la un pas de autogol.  Iar Otopeniul putea chiar sa bata, dar ar fi fost nedrept. Nu pentru Steaua, ci pentru ideea de fotbal in general.  Pana la urma insa, din neant a aparut iar Kapetanos si al sau sut de trei puncte care pot fi colacul de salvare pentru Lacatus

Mai multe detalii despre desfasurarea meciului, pe Infosport.ro

Sursa foto: Prosport