CSID din aprilie: Laura Cosoi a renunțat la dieta vegetariană

De: Marian Andrei / 31.03.2014, 16:00
CSID din aprilie: Laura Cosoi a renunțat la dieta vegetariană
Vedeta Laura Cosoi a renunțat la dieta vegetarienă, după patru ani în care a fost adepta acestui stil de alimentație și explică motivele în numărul de aprilie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?" (CSID), care a apărut luni pe piață.

„Patru ani nu am mâncat carne. La un moment dat am început să fac sport intens, iar analizele erau proaste. Aveam nevoie de proteine. Nu mănânc mezeluri, mănânc vită, uneori porc. Mănânc prosciutto!”, a declarat Laura Cosoi pentru cea mai citită revistă de sănătate și frumusețe din România.

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

Slăbirea rămâne încă obiectivul principal pentru multe femei, iar cititoarele revistei „Ce se întâmplă, doctore?” găsesc în numărul de aprilie cele mai bune sfaturi din partea lui Armando Lungu, unul dintre cei mai în vogă antrenori de fitness ai momentului.

„Este obligatoriu să ai aproximativ cinci mese pe zi – trei principale și două gustări. Prima gustare, dintre micul dejun și prânz, trebuie să conțină unul sau două fructe (mere, grepfruit, avocado), iar cea de-a doua fructe oleoginoase (migdale, nuci, caju, alune de pădure). În privința sportului, sfatul meu este să îți surprinzi organismul ori de câte ori faci sport. Este foarte important să dăm de fiecare dată alt stimul mușchilor. Combină antrenamentele de tip cardio cu antrenamentele cu greutăți”, recomandă Armando Lungu.

Tot din numărul de aprilie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, cititoarele pot afla totul despre cum se aplică mascara în funcție de forma ochilor, cum se gătesc câteva rețete delicioase pentru Paște și care sunt cele mai bune metode de menținere a sănătății oaselor.

Numărul de aprilie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” este disponibil și în varianta cu portfard, la doar 9.9 lei.