CSID: Iulia Vântur ne oferă rețeta prin care reușește să scape de kilogramele în plus

De: Dragos Tanase / 27.08.2012, 17:40
CSID: Iulia Vântur ne oferă rețeta prin care reușește să scape de kilogramele în plus
În noul număr de septembrie, revista "Ce se întâmplă, doctore?" le propune cititorilor să-și păstreze starea de bună dispoziție de peste vară prin dietă, sport și un stil de viață echilibrat.

Iulia Vântur este un model în ceea ce privește viața sănătoasă: tonică, relaxată, a mărturisit în interviul acordat revistei „Ce se întâmplă, doctore?” că viața trebuie primită cu zâmbetul pe buze.

Iar pentru a-și menține tonusul și atitudinea pozitivă, Iulia Vântur merge pe bicicletă, joacă badminton, înoată și dansează. Cât privește dieta, vedeta PROT TV mărturisește că îi plac dulciurile, însă face mișcare pentru a-și menține silueta.

„Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă și mănânc salate, fie de fructe, fie de legume. De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume și fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ține de două ori pe an. În timp, am învățat să mănânc sănătos, așa că nu am nevoie de diete drastice”, a declarat Iulia Vântur.

Coperta CSID din luna septembrie

Coperta CSID din luna septembrie

În numărul de septembrie al reviste „Ce se întâmplă, dcotore?”, Oana Cuzino oferă câteva soluții celor care vor să scape de petele pigmentare care apar după expunerea la soare. Și tot la secțiunea de beauty a revistei, cititoarele pot descoperi beneficiile unor plante precum aloe vera, untul de cocos sau uleiul de migdale pentru refacerea pielii după sesiunile de bronz excesiv.

Cât privește alimentația sănătoasă, secțiunea diete abundă în informații pentru toate gusturile. Alina Eremia, tânăra actriță din serialul „Pariu cu viața” de la PROTV a degustat câteva deserturi raw. Iar unul dintre articole propune câteva plante inedite care pot da savoare salatelor și mâncărurilor: kale, mangold și iarbă grasă. N-am uitat nici de carnivori, cărora le oferim 6 rețete de fripturi suculente.

„Ce se întâmplă, doctore?” face în luna septembrie și o evaluare a costurilor diverselor analize și teste medicale. De exemplu, numai pe perioada sarcinii, trebuie să fiți pregătiți cu 5000 de lei pentru o monitorizare corectă și completă a mamei și fătului în sistem privat.