Cu acest video viral și-a motivat Reghecampf jucătorii de la Steaua

Apropo.ro / 22.02.2013, 12:30
Cu acest video viral și-a motivat Reghecampf jucătorii de la Steaua
Reghecampf a ales mai multe clipuri speciale pentru a-și motiva elevii înainte de returul cu Ajax, dar povestea atletului britanic Derek Redmond, care a suferit o ruptură musculară în finala probei de 400 de m, la JO 1992 i-a făcut pe jucători să plângă.

Reghecampf a ales mai multe clipuri speciale pentru a-și motiva elevii înainte de returul cu Ajax: un cover după celebra „Somebody that I used to know”, prima audiție a lui Susan Boyle la Britain”s Got Talent, dar și povestea atletului britanic Derek Redmond, care a suferit o ruptură musculară în finala probei de 400 de m, la JO 1992.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Exemplele folosite de Reghecampf s-au bucurat de un succes uriaș, clipurile fiind urmărite de-a lungul anilor de sute de milioane de oameni

Momente emoționante în vestiarul Stelei înaintea meciului retur cu Ajax. Pentru a-și motiva jucătorii, Laurențiu Reghecampf a ales o metodă inedită. A renunțat la un eventual monolog încurajator, nu a apelat la faze din meciul cu Valencia și nici la celebra deja expresie „istoria obligă!”. Tânărul antrenor și-a strâns elevii într-o cameră și, pe ecranul unui televizor, le-a pus trei clipuri însoțite de un mesaj.

 

Acesta este cel mai emoționant clip! Jucătorii de la Steaua au avut lacrimi în ochi când l-au urmărit

Primul dintre acestea a fost un cover al melodiei lui Gotye – „Somebody that I used to know”. Este vorba despre un clip al canadienilor de la Walk Off The Earth în care toți cei cinci membri cântă celebra melodie la o singură chitară.

Al doilea clip a fost precedat de un scurt mesaj. „Indiferent de modul în care suntem priviți sau de starea de moment, cu determinare și încăpățânare putem reuși!„. Reghe a dat apoi play clipului în care Susan Boyle, acum de 51 de ani, a cântat în 2008 în fața juriului de la Britain”s Got Talent melodia „I Dreamed a Dream”.

Clipul care s-a bucurat de cel mai mare succes a fost însă cel care prezenta povestea atletului Derej Redmond, britanicul ce a suferit o accidentare în finala probei de 400 de metri de la Jocurile Olimpice din Barcelona, în 1992.