Cu Antonia însărcinată, Vincenzo declară: „Este adevărat că ne-am despărțit”

Apropo.ro / 28.11.2012, 12:00
Cu Antonia însărcinată, Vincenzo declară:
Vincenzo Castellano a confirmat despărțirea de Antonia, dar nu ia în calcul și un divorț. Se pare că Antonia este și însărcinată.

Da, este adevărat că ne-am despărțit, nu știu dacă vom divorța. Nici nu se pune problema să mă fi înșelat cu alt bărbat. Dacă vreodată s-ar fi întâmplat asta, aș fi fost primul care dădea presei această informație„, a spus Vincenzo pentru wowbiz.ro.

După alte întrebări din partea reporterilor, Vincenzo și-a încheiat discuția: „Nu vreau să declar nimic, Antonia este șefa în relația noastră, luați de bun doar ceea ce spune ea„.

Surse din anturajul celor doi susțin că despărțirea lor nu este altceva decât o strategie de marketing.

Antonia nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect: „Nu vreau să comentez nimic, sunt în Danemarca împreună cu soțul meu„.

Familia lui Vincenzo, mai precis tatăl său, a declarat că nu este adevărat ce se scrie în presă legat de separarea lor. El afirmă că Antonia este însărcinată cu al doilea copil.

Nu e adevărat absolut nimic. Antonia și Vincenzo sunt bine, sănătoși… Nu s-au despărțit. Nu știu de unde aveți asemenea informații, dar Antonia așteaptă un copil. Voi avea încă un nepot și sunt foarte fericit!„, a afirmat, categoric, socrul artistei, Ciro Castellano.