Cu ce a înlocuit un suedez poza lui de pe permisul auto

Apropo.ro / 04.01.2013, 17:50
Cu ce a înlocuit un suedez poza lui de pe permisul auto
Nu toți sunt întregi la minte, și cu atât mai mult tânărul din povestea noastră. Nebunia lui de a înlocui poza de pe permisul auto cu altceva a uimit pe cei din jur.

Fredrik Saker este un artist din Suedia, în vârstă de 29 de ani, plin de inventivitate. Nemulțumit de pozele făcute pentru noul său permis de conducere, artistul s-a gândit că are o idee și mai bună de a realiza poza cu el.

Astfel, Fredrik și-a pictat portretul așa cum și-a dorit, cât să fie cea mai bună reprezentație a sa, a făcut o poză după pictură, după care a trimis-o la biroul poliției pentru a fi atașată noului său permis auto.

Spre norocul său, fotografia i-a fost acceptată și nimeni nu a observat că ar fi ceva nepotrivit în toată această treabă, iar Fredrik este extrem de încâtat de cât de bine arată pe actul oficial.

fredrik

Din câte se știe, cam nimeni nu a mai făcut așa ceva până acum, astfel că nimeni nu se poate uita pe permisul de conducere și să spună „ce pictură frumoasă„, după cum spune artistul.

Autoritățile au aflat, dar nu au mai schimbat nimic în acest sens. Au declarat că nu li s-a părut nimic suspect la fotografie, mai ales că nu se văd anumite detalii atunci când imaginea este de mici dimensiuni.

Fredrik Saker se pare că a mai realizat, după metoda sa, alte 10 portrete tot pentru permisul auto, pentru prieteni de-ai săi.