Cu ce fotografie și-a șocat Madonna fanii

De: Gabriela Voicu / 05.07.2013, 13:30
Cu ce fotografie și-a șocat Madonna fanii
Madonna (54 de ani) adoră să-și șocheze fanii și să poarte haine vulgare la vârsta la care majoritatea oamenilor preferă aparițiile decente, dar cel mai nou outfit al ei e controversat din alte motive.

Madonna (54 de ani) adoră să-și șocheze fanii și să poarte haine vulgare la vârsta la care majoritatea oamenilor preferă aparițiile decente. Însă cel mai nou outfit al cântăreței e controversat din alte motive.

Madonna a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare purtând o mască din zale, asemănătoare unui niqab – văl pentru chip purtat de femeile musulmane.

Se pare că imaginea face parte din ultima ei ședință foto pentru revista Harper”s Bazaar: „The Revolution of Love is on…Inshallah” („Revoluția dragostei este la voia lui Allah”), a scris cântăreața.

Poza șocantă a Madonnei

E neclar încă ce a vrut controversata Madonna să spună cu aceste cuvinte, dar unii dintre fanii ei au reacționat dur: „Crezi că mesajul tău încurajează femeile să se simță mai puternice? De când femeile se simt bine când sunt reduse la tăcere?”.

În timp ce unii au sugerat că look-ul Madonnei ar fi o critică directă la adresa oprimării femeilor în anumite țări islamice, alții s-au declarat dezamăgiți de fotografie, pe care o găsesc exagerată.

Deși Madonna este adepta religiei Kabbalah, iubitul ei, Brahim Zaibat, este musulman.

Artista a făcut publice recent și alte poze dintr-un proiect pe care ea îl numește „Proiectul Secret”, printre acestea numărându-se una în care ține un cuțit între dinți. Madonna a lucrat cu faimosul fotograf Steven Klein și a lansat și un teaser al noului proiect secret la care lucrează și care pare a fi un nou videoclip.