Cu ce româncă a colaborat Snoop Dogg

Apropo.ro / 08.02.2012, 10:00
Cu ce româncă a colaborat Snoop Dogg
"Play me like a violin" este prima melodie produsă în România pentru Snoop Dogg și este single-ul de debut a Brigittei Balogh (Brighi).

„Play me like a violin” este prima melodie produsă în România pentru Snoop Dogg și prima colaborare a rapper+ului american cu un artist din România, informează casa de producție HaHaHa Production. Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa și este single-ul de debut a Brigittei Balogh (Brighi). Videoclipul a fost filmat într-un hotel de 5 stele din Milano.

În vârstă de doar 22 de ani, Brighi studiază muzica de la 9 ani, câștigând numeroase premii în competiții muzicale naționale, dar și internaționale.

Brigitta Balogh

Căutam de mult timp o voce feminină pentru această colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am găsit ca fiind foarte potrivit pentru această colaborare. A trebuit să ascultăm foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una ușoară”, a declarat Șerban Cazan, reprezentant al casei de producție.

De origine americană, Snoop Dogg a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo și a jucat în peste 35 de filme.