Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare Adriana Muraru, după ce şi-a dat demisia din TV – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 30.05.2017, 12:00
Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare Adriana Muraru, după ce şi-a dat demisia din TV - FOTO
După demisia de la TV, Adriana Muraru, fosta prezentatoare de ştiri, s-a reprofilat.

 Mai precis, Adriana Muraru are o editurăcare se numeşte Storia Books şi este deţinută 100% de fosta prezentatoare. Cea care a dat-o de gol este fosta sa colegă, Andreea Esca.

„O ştiti probabil pe Adriana Muraru de la radio sau de la televiziune… Ce nu stiti poate este că a decis să-şi împlinească un vism iar visul ei a devenit realitate. E o editură care publică romane pentru adolescenţi. M-am bucurat astăzi să-i fiu alături pentru lansarea cărţii ” O fata din bucăţi”, la Liceul Lazăr :)! Mult succes, Adriana!”, a scris Andreea Esca pe pagina sa de Facebook.

„Am luat această decizie pentru că am un alt proiect, la care ţin foarte mult. Mi-am dat seama că am nevoie de timp şi de atenţie pentru a mă ocupa de el şi a trebuit să aleg.Este vorba despre o editură de cărţi pentru copii şi adolescenţi. Îmi doresc să fac asta de foarte multă vreme. Mult timp a fost un gând, acum îl pun în practică. Dintotdeauna mi-am dorit să dezvolt un proiect care să aibă legătură cu cărţile. Mă gândeam şi la o librărie, la un moment dat. Mi-am dat seama că ori fac acest proiect acum, ori nu îl mai fac deloc. Şi nu îl puteam dezvolta în acelaşi timp cu munca în televiziune, spunea Adriana Muraru după demisia de la Digi 24. Cel puţin o vreme, vreau să mă concentrez numai pe acest proiect, al editurii”, spunea Adriana Muraru după demisia de la Digi 24.