Cu ce vine Iepurasul oare?

Apropo.ro / 10.04.2008, 14:08
Cu ce vine Iepurasul oare?
Trecand cu vederea ca in traditia noastra de Paste nu avem niciun Iepuras, ce cadouri vom oferi, totusi, de Paste?

Trecand cu vederea ca in traditia noastra de Paste nu avem niciun Iepuras, sa incercam sa gasim cateva idei de cadouri pentru partener.

Daca ai langa tine o persoana mai romantica iti propun sa ii faci cadou o iesire la un restaurant cu atmosfera intima, sau un club, doar voi doi. Ii vei aduce zambetul (ei) pe buze daca ii iei o floare sau un animalut de plus. Daca vrei ceva mai tare, incearca un ceas de firma sau un set de bijuterii. Nicio femeie nu te va refuza cu astfel de cadouri. Este bine totusi din timp sa observi ce ii atrage atentia cand mergeti la cumparaturi de nimicuri.

In cazul partenerului, iti propun sa ii iei o sticla buna de vin. Cumpara-i o bratara discreta care sa ii aduca aminte de tine de fiecare data cand o pune la mana. Ii mai poti lua un tricou pe care sa imprimi versurile voastre favorite.

Daca sunteti amandoi plini de viata si va place sa calatoriti, plecati impreuna cateva zile departe de tot si relaxati-va. Da-ti telefoanele pe vibratii si profitati de timpul liber. Sau macar puteti incerca sa vizitati ce va doreati de mult si nu ati avut timp. Muzee, locuri vechi, locuri istorice, parcuri, case memoriale.

Daca nu sunteti adeptii calatoriilor si preferati iesirile cu prietenii, strange-ti o gasca mare si porniti un chef pe cinste. Impreuna va fi distractiv si mai multe idei adunate la un loc.

Daca vrei sa faci un cadou copilului tau, cumpara-i ce iti spunea ca vrea de fiecare data cand ieseati afara. Ca parinte stii oricum ce isi doreste, daca exista comunicare intre voi. Cat mai putine plovarase si treninguri. Incearca o bicicleta, un joc pe calculator, un joc lego, o excursie.

Indiferent cui ii vei cumpara cadoul, asigura-te ca nu ai mai facut acelasi cadou si anul trecut si ca este totusi un lucru pe care si-l dorea. Nimic nu este mai frumos decat zambetul pe care il primesti in schimbul cadoului….(sau poate totusi cadoul pe care tu il primesti sa fie mai frumos?).

Viziteaza sectiunea de Paste!