Cu ce zodie te potrivești cel mai bine în dormitor

De: Carmen Ulian / 27.11.2014, 16:00
Cu ce zodie te potrivești cel mai bine în dormitor
Există zodii alături de care ai perfectă armonie și compatibilitate în dormitor, în amor, altele bune pentru aventuri de-o noapte, dar există și unele pe care ar trebui să le cam eviți.

BERBEC

Femeile: Pentru că sunt foarte impulsive, sunt adesea complicate și greu de înțeles. Sunt spontane, șarmante și temperamentale. Sunt foarte entuziaste în pat și ideea de act sexual „animalic” le excită la maxim, de aceea mușcăturile, zgârieturile și semnele pasiunii sunt foarte comune după sexul cu o femeie-berbec.

Bărbații: Neconvențional și pasional, sexul cu un barbat-berbec nu va fi uitat ușor. Sunt energici, carismatici, inventivi și imprevizibili. În pat, se așteaptă ca partenera lor să contribuie activ la propria-i satisfacere. Sunt nerăbdători, așa că preludiul este aproape întotdeauna inexistent sau foarte scurt.

Zodii pentru flirt și aventuri de-o noapte: Berbec, Fecioară, Balanță, Capricorn

Zodii compatibile sexual: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, Pești

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Scorpion

TAUR

Femeile: Sunt vulnerabile și posesive. Senzuale și seducătoare, te vor atrage cu limbajul corporal căruia pur și simplu nu-i poți rezista. Au un apetit sexual foarte generos, așa că frecventa actelor sexuale nu va fi niciodată… dezamăgitoare.

Bărbații: Actul sexual nu poate fi satisfăcător pentru tauri dacă nu au parte de un context favorabil. Diversitatea sexuală și experimentele nu îi atrag foarte tare, însă, pe de altă parte, își stăpânesc foarte bine „repertoriul”.

Zodii pentru flirt și aventuri de-o noapte: Berbec, Taur, Scorpion, Vărsător

Zodii compatibile sexual: Rac, Balanță, Capricorn, Pești

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Fecioară, Săgetător

GEMENI

Femeile: Carismatice și istețe, femeile-gemeni pur și simplu detestă monotonia. Nu se vor opri de la nimic când vine vorba de satisfacerea curiozităților și a fanteziilor sexuale. Despre nativele acestei zodii se spune că fac cel mai mult sex pentru că au nevoie să-și satisfacă toate dorințele și „curiozitățile”.

Bărbații: Urăsc rutină și sunt mânați de dorința de a-și duce la bun sfârșit propriile „planuri” și dorințe ascunse. De multe ori bărbații-gemeni sunt percepuți că ipocriți, inclusiv în viața sexuală și de cuplu, însă în realitate sunt doar neînțeleși.

Zodii pentru flirt și aventuri de-o noapte: Gemeni, Fecioară, Scorpion

Zodii compatibile sexual: Berbec, Leu, Balanță, Săgetător, Vărsător

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Capricorn, Pești

Citește mai multe detalii despre compatibilitățile sexuale între zodii, pe one.ro