Cu centura peste decolteu! Vedetele Antena Stars susţin o campanie de siguranţă rutieră

De: Cătălina Matei / 15.10.2014, 19:00
Cu centura peste decolteu! Vedetele Antena Stars susţin o campanie de siguranţă rutieră
În România, 6 din 10 conducători auto refuză să poarte centura de siguranţă. În plus, bărbaţii au cu 77% mai multe şanse de a-şi pierde viaţa într-un accident auto decât femeile şi, anual, de trei ori mai mulţi bărbaţi decât femei îşi pierd viata în accidente auto.

Pornind de la aceste statistici, Antena Stars s-a alăturat iniţiativei lansate de ACR într-o campanie de responsabilizare socială inedită, care îşi doreşte să  transforme centura de siguranţă  într-un accesoriu imposibil de ignorant şi să schimbe obiceiul celor care călătoresc cu maşina.

#seatbeltb00bing este o campanie concepută şi dezvoltată pentru mediul on-line. Celebrul “selfie” este folosit de această dată în scop educaţional. Şoferiţele au fost invitate să îşi facă o fotografie purtând centura de siguranţă, fotografie pe care să o încarce apoi pe reţelele de socializare folosind hastagul #seatbeltb00bing.

Vedetele Antena Stars au fost promotoarele campaniei şi au demonstrat că centura de siguranţă  e cel mai sexy accesoriu al unei femei aflate la volan. Rocsana Marcu şi Raluca Dumitru de la “Star Matinal”, Adriana Bahmuţeanu şi asistentele sale, Denisa şi Renata, Laura Micovschi şi Andra Trandaş prezentatoarele de la  “Star magazin”, Natalia Mateuţ şi Elena Marin de la “Răi da’ buni”, Maria Simion, Flori Raiciu, şi-au folosit  pozele tip selfie  pentru o cauză importantă şi şi-au îndemnat fanii să poarte centura de siguranţă la fiecare drum cu maşina. Sute de postări au apărut pe reţelele de socializare, iar campania este în plină desfăşurare.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe poze cu vedetele Antena Stars purtând centura de siguranţă!