Cu cine a fost înlocuită Oana Cuzino! Cât de frumoasă este noua iubită a lui Yoav Stern

De: Cătălina Matei / 28.10.2014, 11:48
Cu cine a fost înlocuită Oana Cuzino! Cât de frumoasă este noua iubită a lui Yoav Stern
După doar două luni de la divorţ, fostul soţ al Oanei Cuzino şi-a găsit fericirea în braţele unei altei femei. Noua iubită a omului de afaceri Yoav Stern are aproape 50 de ani şi este un fost manechin din promoţia din care au făcut parte Dana Săvuică şi Jeanine.

La sfârşitul verii, vedeta PRO TV anunţa că se desparte de omul de afaceri Yoav Stern în condiţii extrem de civilizate. Se pare că nu au existat probleme în ce priveşte partajul, iar fostul soţ al Oanei Cuzino deja pare că şi-a refăcut viaţa sentimentală.

Paparazzi revistei Spy l-au surprins pe antreprenorul de origine israeliană în companiei unei femei foarte frumoase, despre care au scris că este noua iubită.

Foto: Facebook

Este vorba despre Cătălina Vintilă Popescu, o fostă manechină în vârstă de aproape 50 de ani. Despre noua iubită, fostă colegă de generaţie cu Dana Săvuică şi Jeanine, cancan.ro a scris că a fost muza, asociata şi finanţatoarea (alături de Costel Bobic) designerului Răzvan Ciobanu.

Foto: Facebook

Creatorul de modă a realizat multe dintre colecţiile sale după forma trupului Cătălinei, însă relaţia s-a răcit după o perioadă. Fostul manechin a rămas un personaj discret şi s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor.