Cu cine o înşela Cocoş pe Udrea? „Voia ceea ce acasă îi era jenă să ceară” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 14.03.2018, 16:36

Cu cine o înşela Cocoş pe Udrea?
Elena Udrea a avut o căsnicie complicată cu Dorin Cocoş. După divorţul de acesta, Udrea a recunoscut voalat ca omul de afaceri a înşelat-o.

Una dintre femeile cu care Dorin Cocoş s-a culcat în timp ce era căsătorit cu Elena Udrea e nimeni alta decât Laura Andreşan.

„Cum a fost? Interesant, el, ca experiment sexual, dar poate rece. Ştiam că nu sunt singura, că probabil avea ceva „drăguţe”. Dar el se reîntorcea la mine, exact ca un căţteluş, pentru că voia ceea ce acasă îi era jenă să ceară sau pur şi simplu nu primea. Acel instinct primar, animalic, îl făcea să-mi bată la uşă. Dorinţa de a auzi din nou şi din nou din gura mea de puştoaica versată: „trage-mi-o, da, imi place, vreau sa ti-o s…g, da, fu…a, dragul meu”. Am simţit că-i dau viaţăa bărbatului, că fără mine nu există echilibru în mintea mea… Eu îl ajutam să gândească limpede în afaceri, femeia care îi ordona, care vorbea vulgar, care îl făcea să geamă şi îi dădea voie să ţipe. Şi da, am observat cum poate fi condus un bărbat în aşa fel, deci doamnelor, ştiţi ce aveţi de făcut. Fiţi libere, fiţi cum v-ati născut”, a povestit Laura Andresan cu câţiva ani în urmă.