Cu cine s-a combinat Ralflo vara aceasta?

Apropo.ro / 29.06.2014, 08:00
Cu cine s-a combinat Ralflo vara aceasta?
Exoticul cântăreţ Ralflo a lansat cel mai nou single al său: “Toată lumea se combină”, un featuring cu nimeni alta decât Andreea Bălan.
Piesa “Toată lumea se combină”, este una de vară, optimistă şi care promite să se audă peste tot la malul mării şi nu numai. Iubire, pasiune, vacanţă şi mare! Ce poate fi mai bine de atât? Cel mai nou single semnat Ralflo transmite exact această stare.
 
“Mi-am dorit pentru această vară o piesa fresh, o piesă care să binedispună pe oricine o ascultă. Am vrut, de asemenea, să am o voce feminină alături de mine, iar cea mai potrivită alegere mi s-a parut Andreea. A fost o plăcere să lucrez cu ea, este o adevărată profesionistă şi sunt convins că vom mai colabora şi pe viitor”, declară francezul Ralflo. 
 
Andreea Balan si Ralflo
 
“Colaborarea cu Ralflo a fost una foarte placută. Am fost tot timpul pe aceeaşi lungime de undă, motivul pentru care această piesă este reuşiă. “Toată lumea se combină” este o melodie plină de energie, perfectă pentru starea euforică pe care ţi-o inspiră vara”, spune frumoasa Andreea Bălan.