Cu cine s-a luptat Andreea Mantea pentru scaunul Biancăi Drăguşanu?

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 12:20
Cu cine s-a luptat Andreea Mantea pentru scaunul Biancăi Drăguşanu?
Bianca Drăguşanu e istorie!

Andreea Mantea se pregateste sa preia, din aceasta toamna, stafeta show-ului matrimonial „Te vreau langa mine”.

Bianca Drăguşanu nu mai este prezentatoarea „Te vreau lângă mine” şi nici nu mai face parte din echipa Kanal D.

Conducerea a venit imediat cu două variante de posibile înlocuitoare. Prima este Andreea Mantea, iar cea de-a doua a fost Paula Chirilă. Aceasta din urmă nu le-a intrat în gratii şefilor, care au ales-o în final pe Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, cu o vasta experienta in televiziune, aceasta moderand de-a lungul timpului, la Kanal D, emisiuni de succes, precum: “WOWBiz”, “Se striga darul!”, “Nunta cu surprize”. Aflata in vacanta impreuna cu fiul ei David, Andreea Mantea a marturisit ca este nerabdatoare sa revina pe micul ecran, cu forte proaspete, intr-un proiect TV care, cu siguranta, va ajunge la inimile telespectatorilor. 

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

„Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte in acest proiect care imi este atat de drag si care, cred eu, mi se potriveste manusa. Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul pentru a-si gasi dragostea. Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, spune Andreea Mantea.