Cu cine se iubeşte Anamaria Ferentz în noul său videoclip?

Apropo.ro / 08.10.2014, 11:00
Cu cine se iubeşte Anamaria Ferentz în noul său videoclip?
Mai romantică, sexy, senzuală şi îndrăgostită ca niciodată! Aşa arată Anamaria Ferentz în noul ei videoclip filmat în America, la piesa " Mai are...", o melodie compusă chiar de artistă şi produsă la studioul lui Laurenţiu Duţă de la 3 Sud Est, Sud Est Production. Clipul este poate cel mai bun de până acum din cariera artistei şi este lansat în colaborare cu Sprint Music.
Veţi vedea o Anamaria Ferentz total schimbată, îndrăgostită, care dă frâu liber sentimentelor! Cântăreaţa apare alături de iubitul său, iar povestea sa de iubire are în videoclip un final fericit. Ce spune Ferentz despre iubire şi partenerul său din videoclip?
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
“Cântecul este în acelaşi timp nostalgic, visător şi optimist. „Mai are culoare iubirea?” Adică: „Mai există iubire adevărată ???” Am fost inspirată de realitatea zilelor noastre când timpul trece cu o repeziciune fantastică, la fel şi relaţiile dintre oameni dar şi  „iubirea”. Când există mai mult relaţii superficiale decât profunde…Când ne dispare culoarea din obraji şi suflete. În faţa ochilor vedeam doar negru şi alb…culoarea din peisaj, oameni, zâmbete dispăruse. Dispăruse esenţa iubirii…esenţa simplităţii, a frumuseţii vieţii… Culoarea iubirii o vedeam dispărută…
Dar cu toate acestea în inocenţa şi naivitatea mea tot mai cred în iubire!!!”, spune Ferentz, care a filmat la Grand Canyon- Arizona, la rezervaţia de indieni Supai şi în Los Angeles
 
 
S-a rănit la piciorul stâng, a avut o cădere de calciu la filmări şi i s-a umflat toată faţa!
 
 
Filmările pentru noul clip al lui Ferentz au fost cu multe peripeţii. De la oboseală şi  stres, vedeta a făcut o cădere de calciu în deşert. Şi-a pierdut apoi un cercel de aur, a alunecat pe stânci şi s-a rănit la picior, dar a mers înainte.
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
“Am făcut o cădere de calciu de la oboseală şi stres şi  am făcut şi o alergie la praf, nu ştiu cum am filmat, eram ca de pe altă planetă, mi s-a umflat toată faţa. Mergând de la o cascadă la alta, trebuia să parcurgi distanţele prin apă şi erau pietre, stânci…am alunecat şi mi-am rănit groaznic piciorul stâng. Arăta de parcă venisem de pe front. Şi aşa cu sângele şiroind am mers mai departe şi am filmat până la apus.:) (Şi acum am urme urâte…arată că piciorul unui băieţel năzdravan…:)))
Apoi am descoperit că mi-am pierdut un cercel de aur, doar ce-i cumpărasem pentru videoclip. Îmi plăceau mult, dar mi-am dat seama că acela a fost preţul pe care l-am plătit pentru Supai, căţeluşul…că întorcându-mă să mă uit după cercel, lângă acel loc l-am găsit pe Supai. Deci, l-am plătit cu aur…:) 
Am filmat şi în L.A. într-unul din locurile mele preferate: Pacific Palisades, de unde se vede oceanul şi cel mai frumos apus, unde am făcut şi şedinţa foto din primăvara acestui an şi unde mă duc de câte ori pot să mă relaxez”, spune cântăreaţa care este extrem de încântată de noul ei videoclip.
 
 
Povestea videoclipului şi cine este băiatul alături de care a filmat!
 
 
Este sau nu iubitul ei băiatul din clip? S-au îndrăgostit sau nu la filmări? Au rămas împreună? Ferentz dezleagă imediat misterul!
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
“Povestea clipului sună cam aşa: Singură şi nostalgică cânt la chitară în locul meu preferat, acolo unde mă duc mereu să privesc apusul şi oceanul.
În timp ce cânt mă gândesc la vara care doar ce a trecut, la băiatul pe care l-am cunoscut şi de care mi-a plăcut mult. Şi mă mai gândesc că înainte să-l cunosc mă întrebam dacă mai are culoare iubirea, dacă mai are sens…că mi-aş fi dorit o poveste cu final fericit, o dragoste pură şi nemaîntâlnită …
Am petrecut ceva timp împreună dar undeva s-a întrerupt povestea. Nu ne-am mai întâlnit şi nu eram sigură dacă a fost ceva real sau mi s-a părut. Dacă se îndrăgostise de mine sau a fost doar o joacă.
Privesc apusul întrebătoare, tristă dar totuşi cu speranţă şi iată că băiatul de care mă îndrăgostisem află locul meu preferat unde mă poate găsi, vine  şi povestea are un final fericit… Rămânem împreună până la adânci bătrâneţi. Ca în filmele americane…:)
Sau până la videoclipul următor, că în filmele româneşti!
Cântec românesc cu final american!!!”, a povestit Anamaria.
 
 
Băiatul din clip…un prieten din America!
 
 
“Personajul masculin din clipul meu este un prieten de aici din Los Angeles, Bogdan Bikish, unul din gaşca veselă cu care merg în drumeţii şi la petreceri.
Am preferat să lucrez cu cineva apropiat mie, cu care mă înţeleg şi care ştia exact ce-mi doresc de la acest videoclip, decât să lucrez cu un model profesionist cu care nu aş fi avut aceeaşi chimie şi nu aş fi transmis poate la fel de mult”, a mai completat Ferentz.