Cu cine se iubeşte fosta gimnastă Sandra Izbaşa – FOTO

De: Cristiana Trifu / 16.04.2018, 15:38
Cu cine se iubeşte fosta gimnastă Sandra Izbaşa - FOTO
Sandra Izbaşa, una dintre cele mai titrate campioane pe care le-a dat România, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de un nume cunoscut din showbiz.
Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge formează din nou un cuplu. Fosta mare gimnastă şi dansatorul Andreei Bălan s-au afişat împreună şi par extrem de fericiţi.

Sandra Izbaşa arată demenţial în costum de baie. Uite în ce ipostaze a fost imortalizată! Super sexy!

În urmă cu câteva luni, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge s-au despărţit în mare secret.

Despărţirea dintre Sandra şi Petrişor i-a lăsat pe cei din anturajul celor doi fără nicio replică, mai ales că toată lumea de aştepta la o nuntă. Motivul rupturii dintre ei nu a fost aflat, cei doi fiind cunoscuţi ca nişte oameni discreţi. 

”Sandra şi Petrişor s-au despărţit de câteva săptămâni. A fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea. Erau tare frumoşi împreună, se completau, aveau lumea lor, se respectau, se susţineau şi chiar se iubeau. Petreceau destul de mult timp împreună, el aproape că era mutat definitiv la Sandra. Au făcut multe sacrificii ca să fie împreună. Sandra l-a însoţit la spectacole în ţară, în străinătate, atunci când era plecat cu Andreea Bălan, doar ca să fie lângă el. Şi el a făcut sacrificii pentru ea. Toată lumea se aştepta la o nuntă, la o logodnă, nu la o despărţire. Nu i-am văzut niciodată certându-se, erau numai un zâmbet amândoi şi foarte drăgăstoşi unul cu celălalt.

Nu ştie nimeni care e motivul, ei nu discută despre relaţia lor. Nici când erau împreună, fericiţi, nu dădeau din casă. Să sperăm că e o doar o pauză şi nu o despărţire”, au declarat surse apropiate celor doi.