Cu cine se va întâlni Enrique Iglesias, de ziua lui, în România?

De: Nicoleta Nicolae / 30.03.2016, 07:00

Cu cine se va întâlni Enrique Iglesias, de ziua lui, în România?
În luna mai, iubitorii muzică vor avea parte de o experienţă cu adevărat inedita.

Admiratoarele superstarului latin Enrique Iglesias vor lua cu asalt locaţia de la Romexpo pentru a petrece seara de 12 mai, în atmosfera celui mai grandios show al artistului, „Sex and Love”, prezentat cu succes la nivel mondial, încă din primăvara anului 2015.
În acelasi timp, romanticii incurabili se vor delecta cu melodiile magice ale tatălui său, Julio Iglesias, şi a celuilalt fiu, mai mic, Julio Iglesias Jr., în concertele programate în aceeaşi perioadă la Iaşi, Timisşoara şi Bucureşti.
Coincindenţă sau nu, cele două mari evenimente par să fie în concurenţă directă. Cum întâlnirile familiale, mai ales între artiştii în cauză, sunt destul de rare, organizatorii nu exclud posibilitatea de a reuni familia Iglesias în timpul vizitei de la Bucureşti.  Având în vedere faptul că Enrique Iglesias îşi va sărbători ziua de naştere cu 4 zile înainte de data concertului de la Romexpo, organizatorii se gândesc să îi facă artistului o mică surpriză, oferindu-i oportunitatea de a servi cina în compania tatălui şi a fratelui său mai mic sau de a petrece câteva ore împreună.
Cei care nu doresc să rateze întâlnirea cu Enrique Iglesias din 12 mai, de la Romexpo, îşi pot rezerva biletele accesând www.eventim.ro sau se pot adresa punctelor de vanzare afiliate reţelei Eventim.