Cu cine va petrece Dani Oţil, anul acesta, Sărbătorile

De: Nicoleta Nicolae / 17.12.2015, 09:20

Cu cine va petrece Dani Oţil, anul acesta, Sărbătorile
Pentru că de Crăciun va fi la muncă, Dani Oţil şi-a propus pentru Revelion să plece într-o vacanţă exotică, cel mai probabil singur, având în vedere că prezentatorul TV nu are nici o relaţie în acest moment.

Vedeta Matinalului de la Antena 1 a vorbit despre planurile de Crăciun, despre copilărie şi despre gândurile mari pe care le are pentru Revelionul mult aşteptat.

„Era simplu, dar frumos tare. Ţin minte fiecare miros, fiecare colind. Dar parcă primeam prea multe pijamale şi şosete flauşate. În privinţa preparatelor, nu am o listă. Orice face mama e bun. De Crăciun sunt singur şi la treabă”, a spus amuzat Dani Oţil pentru Ziarul Ring.

Revelionul îl va prinde pe Dani Oţil, cel mai probabil, într-o vacanţă exotică. „Aş vrea să fiu într-un avion. Undeva, departe. Poate la căldură”. Legat de pasiunea sa pentru sporturile extreme, îşi doreşte ca de anul viitor să facă mai multe. „Rămânem la curse – şi moto, şi auto. Vreau să le dezvolt. Atât pentru mine, personal, cât şi pentru comunitate. Vin tineri «din spate» şi au nevoie de ajutor. Noi ne-am apucat târziu şi aveam deja resurse. Ei merită mai mult”, a mai spus Dani Oţil pentru aceeaşi sursă.