Cu doua fețe

Apropo.ro / 12.12.2004, 18:21
Cu doua fețe
Membrii PSD Cluj care s-au deplasat de 1 Decembrie la Alba Iulia s-au vazut puși într-o situație cel puțin incomoda. În "marea" albastra, o persoana facea nota discordanta. Directoarea unui liceu din Cluj venise îmbracata cu o haina... portocalie, culoarea opoziției.

Membrii PSD Cluj care s-au deplasat de 1 Decembrie la Alba Iulia s-au vazut puși într-o situație cel puțin incomoda. În „marea” albastra, o persoana facea nota discordanta. Directoarea unui liceu din Cluj venise îmbracata cu o haina… portocalie, culoarea opoziției. Situația a fost „normalizata” dupa intervenția șefului PSD Cluj-Napoca, Ștefan Dimitriu. Doamna directoare a dat jos haina și a întors-o pe cealalta fața. Care, spre norocul ei, era… albastra.

Nu strica!

Președintele Consiliului Județean, Marius Nicoara, unul dintre cei mai avuți politicieni clujeni, a carui avere este estimata de „Capital” la 10-11 milioane de dolari, a fost vazut recent jucând la Loto 6/49, unde câștigul ajunsese la aproximativ 3 milioane de dolari. Vorba aia: ce-i în plus nu strica niciodata!

Clujeanul