Cu haina de cauciuc

Apropo.ro / 28.08.2006, 14:47
Cu haina de cauciuc
Vrei adrenalina? Bunjee jumping e pentru copii. Scapa-ti mobilul pe care tocmai ai dat un sac de bani pe asfaltul strazii, sau pe stanca de la munte. Sau da-o in colo de adrenalina si fa rost de unul cu carcasa din cauciuc (fie el si sintetic), ca noul BenQ-Siemens M81. Ecranul

Vrei adrenalina? Bunjee jumping e pentru copii. Scapa-ti mobilul pe care tocmai ai dat un sac de bani pe asfaltul strazii, sau pe stanca de la munte. Sau da-o in colo de adrenalina si fa rost de unul cu carcasa din cauciuc (fie el si sintetic), ca noul BenQ-Siemens M81.

Ecranul LCD cu 262.144 de culori si 132×176 de pixeli cica nu se zgarie – asa zice producatorul -, iar camera de 1,3MP e protejata de un capacel care se roteste iscusit in scopul cu pricina. La memoria interna de 27MB adaugi un card de memorie microSD sau RS-MMC si e o miscare inteleapta avand in vedere ca vei „fura” multimedia de la prieteni prin Bluetooth sau direct de pe Internet prin EDGE. Da, joaca in retele GSM si va veni si in Romania in toamna asta.

Pret nespecificat

www.benqmobile.com