Cu hainele pline de sânge, Cheloo şi-a şocat fanii! „E moartă!”

Apropo.ro / 28.11.2014, 09:35
Cu hainele pline de sânge, Cheloo şi-a şocat fanii!
Cheloo a scăpat ca prin urechile acului de o pedeapsă grea

 

 În dosarul în care a fost judecat pentru lovirea unui DJ, o instanţă a Tribunalului Bucureşti l-a achitat pe rapper-ul de la Paraziţii. Cheloo ar putea avea din nou probleme cu legea, consemnează romaniatv.net.

„Capturat caprioara prin procedeu de rugby in curte la drum de seara!”, a scris Cheloo pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat şi respectiva imagine. Iar comentariile nu au încetat să apară.

„in scurt timp o sa dea cu „subsemnatu” si o sa intrebe „de ce doar pe amenzile mele scrie pretu corect?”:))” i-a scris un fan pe pagina de Facebook, iar altul a scris sec „E moartă!”

Foto: Facebook

Cheloo, pe numele lui real Ion Ştefan Cătălin, a dat în judecată CNCD, după ce a fost amendat cu 3.000 de lei, în luna martie, pentru declaraţii discriminatorii la adresa unui concurent homosexual de la X-Factor. ”Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”, i-a spus Cheloo concurentului de la X-Factor.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins, zilele trecute, acţiunea lui Cheloo ca neîntemeiată. Hotărârea magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

În luna decembrie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să amendeze cu 10.000 de lei televiziunea Antena 1, pentru emisiunea X-Factor, în care rapper-ul Cheloo a făcut afirmaţii care au discriminat persoanele gay.