Cu lornion, madame

Apropo.ro / 06.03.2006, 16:29
Cu lornion, madame
Unul dintre motivele pe care n-ai da aparatul foto din mana pe telefonul cu camera de pe raft este absenta suparatoare a zoom-ului optic la cel din urma. Deh! Ce sa faci daca n-a intrat? Japonezii de la Toda Seiko au gasit o solutie un pic cam ciudata. Au creat lentile speciale pentru

Unul dintre motivele pe care n-ai da aparatul foto din mana pe telefonul cu camera de pe raft este absenta suparatoare a zoom-ului optic la cel din urma. Deh! Ce sa faci daca n-a intrat? Japonezii de la Toda Seiko au gasit o solutie un pic cam ciudata.

Au creat lentile speciale pentru obiectivul camerei de la telefonul mobil. Se ataseaza cu ajutorul unui magnet pe aproape orice tip de „ochi” digital si mareste imaginea de pana la patru ori. Nu poti sa reglezi chestia asta, ci iti alegi de la inceput lentila care iti trebuie, de 2x, de 4x, sau de 0,5x, ultima fiind lentila pentru macro (pentru unghi larg).

Vrei sa-ti iei si tu vreo 10? Ai grija, ca nu-s moca. De fapt trebuie sa te deplasezi tocmai pana acolo. Pe deasupra gandeste-te ca toti prietenii te-ar intreba ce ti-a crescut pe telefon.

Pret estimativ: 57 USD

www.toda-seikoh.jp

Sursa: