Cu noul single, “Baila”, Andreea Bălan vrea să reinventeze show-ul de dans în televiziune

De: Nicoleta Nicolae / 21.04.2015, 11:00
Cu noul single, “Baila”, Andreea Bălan vrea să reinventeze show-ul de dans în televiziune
Pentru prima dată în ultimii 2 ani, Andreea Bălan vine cu un videoclip în care promovează coregrafiile spectaculoase create chiar de ea.

Artista va încerca să reinterpreteze în fiecare dintre show-urile TV la care este invitată în zilele viitoare acest videoclip, iar asta va implica un tur de forţă: vor fi patru minute de spectacol, mai multe trupe de dansatori şi 4 schimbări de costume.

Noul single “Baila” are un videoclip cu patru stiluri de dans. 10 dansatoare şi … 100 de costume. Ideea videoclipului îi aparţine Andreei şi a vrut să redea un carnaval urban, plin de energie pozitivă pentru că „sunt prea multe balade triste acum pe piaţă, iar oamenii au nevoie să se bucure întreaga vară”. Regizorul videoclipului este Alex Ceauşu.

Coregrafiile sunt inspirate din filme de la Bollywood, dar şi din coregrafiile pe care Andreea şi partenerul ei de dans, Petrisor, le-au învăţat în Mexic când au obţinut locul doi pentru România la una dintre cele mai grele competitii de dans din lume, Campionatul International de dans.

În videoclip, Andreea Bălan, a schimbat 7 ţinute , iar pe set s-a aflat dulapul uriaş  2m pe 2m pe care-l foloseşte la toate concertele în ţară.