Cu o rochie fata devine prințesă

De: ApropoTV.ro / 26.01.2022, 17:44
Cu o rochie fata devine prințesă

Fiecare fetiță visează să fie o prințesă. Și o rochie frumoasă este capabilă să transforme visul unui copil în realitate.

Fiecare fetiță visează să fie o prințesă. Și o rochie frumoasă este capabilă să transforme visul unui copil în realitate. Pentru că nu există prințesă care să nu poarte haine glamour, pantofi frumoși și accesorii irezistibile. Micuța își dorește să fie ca personajele din basmele ei preferate, mai ales când este pe cale să aibă o vacanță personală sau o sărbătoare în familie.

În garderoba fetelor moderne, rochia nu face întotdeauna parte din ținuta de zi cu zi, dar pentru o vacanță este aproape obligatorie. Transmite întotdeauna un aspect rafinat și creează un sentiment de festivitate. Și nu există fată care să nu arate frumos într-o rochie frumoasă la botez, de ziua ei de naștere sau la prima sărbătoare la școală.

În cele mai multe cazuri, rochia pentru copii este colorată, important este să fie confortabilă și cel mai bine este să fie din țesături naturale pentru a nu irite pielea delicată a bebelușului. Modelele pentru fetițe sunt adesea realizate cu detalii suplimentare spectaculoase, panglici sau elemente pline de farmec.

Când intră rochia în garderoba fetei?

Prima rochie pentru bebeluși poate face parte din hainele fiecărei fete încă din primele luni. Rochiile sunt disponibile pe piață chiar și pentru vârsta zero, însă pentru primele săptămâni ale bebelușului cei mai practici sunt pantalonii cu botoși și salopeta.

Micuța se poate deghiza cu ușurință în prințesă în câteva luni, dacă există o ședință foto de familie sau un eveniment de vacanță cu mama și tata. În general, însă, prima zi de naștere sau botezul sunt principalele motive pentru ținuta glamour.
Rochiile pentru bebeluși sunt extrem de fabuloase, în culori și țesături delicate, iar în versiuni mai sofisticate sunt combinate cu dantelă și satin.

În primii ani ai micuței prințese, rochii pentru copii sunt deosebit de practice, mai ales cele – concepute pentru zilele de vară. Sunt confortabile și potrivite pentru a se juca în zilele călduroase. Iar modelele mai luxoase rămân o marcă înregistrată pentru sărbătorile în familie și ieșirile în afara casei. În funcție de ocazie, rochia poate fi colorată sau monocoloră, țesătura lejera și aerisită, precum și combinată cu balerini lăcuiți sau sandale potrivite.

Reguli simple pentru alegerea rochiei potrivite pentru copii

Fiecare rochie este unică în sine, dar atunci când o alegeți pe cea mai potrivită, să exprime nu numai gusturile personale, ci și vârsta domnișoarei, ocazia și calitățile produsului în sine. Pentru că atunci când vine vorba de sănătatea copiilor, nu trebuie făcute compromisuri.

 

 

Îmbrăcămintea trebuie să fie confortabilă, practică și din materiale inofensive. Oricât de minunată poate fi o rochie, dacă este din țesătură nepotrivită, se folosesc vopsele nocive sau există alte neajunsuri semnificative, nu poate fi un articol dorit în magazin. Sunt recomandate țesăturile naturale care nu provoacă disconfort copilului. Acestea sunt bumbac, in, mătase sau o combinație de mai multe ingrediente diferite.

Cumpărătorul poate obține aceste informații de pe etichetă sau de la vânzătorul mărfurilor. În cazul îmbrăcămintei pentru copii de calitate, aceste date utile trebuie să fie prezente pe etichetă, alături de recomandări pentru igiena corectă a hainei. În ceea ce privește mărimea exactă, toate articolele pentru copii sunt disponibile în funcție de vârsta sau înălțimea fetițelor.

Toate hainele pentru copii au indicații cu lunile sau anii copilului, ceea ce este un bun ghid la cumpărare. De foarte multe ori hainele sunt distribuite în funcție de înălțimea sau greutatea celui mic. Acest lucru este necesar mai ales pentru rochii. Un alt criteriu important este sezonul pentru care sunt destinate hainele.

Rochii la modă pentru micile prințese

Cel mai mare magazin online de articole pentru copii oferă multe dintre rochiile actuale cu personaje sau inscripții preferate din desene animate. Imprimeurile animale, carourile și disponibilitatea accesoriilor suplimentare devin din ce în ce mai moderne.

Pentru domnișoarele mai mari există modele interesante cu lungimi și volum asimetric al mânecilor. Rochiile formale sunt confecționate din mătase sau tricot cu efect glamour. Culorile variază de la luminoase, la pastel sau o combinație de culori diferite.