Cu ochii-n soare

Apropo.ro / 14.05.2006, 13:49
Cu ochii-n soare
Fie vara, fie iarna, ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu ar trebui sa-ți lipseasca din garderoba. Pe lânga faptul ca te protejeaza de soare și vânt, mai au avantajul ca ascund foarte bine urmele lasate de o noapte de nesomn. Așadar, atunci când îți alegi

Fie vara, fie iarna, ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu ar trebui sa-ți lipseasca din garderoba. Pe lânga faptul ca te protejeaza de soare și vânt, mai au avantajul ca ascund foarte bine urmele lasate de o noapte de nesomn. Așadar, atunci când îți alegi perechea potrivita de ochelari, nu ai cum sa fii prea exigenta, așa ca nu te zgârci când vine vorba de sanatatea ta.

Anul acesta ramân în tendințe ochelarii de soare cu lentile și rame foarte mari. Se poarta în continuare ochelarii negri, dar și cei în nuanțe deschise, bej, mov, gri, verzi. De la ochelarii foarte feminini, cu influențe retro, pâna la cei foarte masculini (ochelarii de aviator sunt și anul acesta pe val).

Sunt în tendințe ochelarii cu rama foarte fina, cu detalii în forma de inima sau fluturi și cristale swarovski. La fel de chic sunt și ochelarii cu rame albe, deh, tot e în tendințe în vara asta albul. Look-ul retro ramâne în tedințe și anul acesta. Ochelarii gen anii ’60 (precum cei purtați de Jackie Kennedy și Audrey Hepburn), supradimensionați, cu lentile fumurii sunt în voga în vara asta.

Ochelarii de soare sunt o necesitate nu doar pentru ca o cere moda, ci și pentru ca de primavara pâna toamna târziu, nivelul radiațiilor crește de trei ori mai mult fața de iarna.

Când ai nevoie de ochelarii de soare?

De fiecare data când stai în soare mai mult de 10 minute. Ascunde-i în poșeta înainte de a intra în club sau discoteca.

Știați ca… lentilele de culoare închisa nu asigura neaparat o protecție mai buna decât cele deschise la culoare. Important este filtrul inclus în lentila, nu culoarea lentilei. Atunci când te hotaraști sa-ți cumperi o pereche de ochelari.

În gasești o selecție a celor mai la moda ochelari de soare, care te vor face sa areți trasnet pe plaja. Și pentru ca tot a venit vorba, cauta, în secțiunea de beauty, articolul care te va ajuta sa scapi de celulita!