Cu posteriorul la vedere

Apropo.ro / 08.02.2008, 12:17
Conform unui studiu efectuat la Universitatea Metropolitana din Manchester fundul perfect al unei femei are fermitate la atingere.

Conform unui studiu efectuat la Universitatea Metropolitana din Manchester fundul perfect al unei femei are "fermitate la atingere si o elasticitate ce nu ii permite sa se unduiasca". De asemenea, are "un aspect catifelat si nici o imperfectiune a pielii".

Sunt destule vedetele ce se pot lauda cu un posterior de invidiat – Beyonce, Eva Mendes, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Jessica Alba sunt doar cateva dintre ele.

Dupa indelungi "framantari" topul celor 10 posterioare arata cam asa:

No.10 Fergie "Big girls don’t cry" asa ca nu se va supara daca ii acordam locul 10, loc pe care il merita cu prisosinta.

No.9. Jennifer Aniston –sau "the girl next door" ramane o frumusete clasica si se alatura si ea clasamentului nostru.

No.8 Jessica Biel – o alta vedeta ce se poate lauda cu unul dintre cele mai ferme posterioare din show busniss-ul de peste ocean. Nu putem decat sa il felicitam pe Justin Timberlake – este un barbat norocos.

No.7 Jessica Alba – una dintre putinele femei slabute binecuvantate cu un posterior apetisant. Sa fim sinceri, are unul dintre cele mai frumoase funduri din lume.

No.6 Eva Mendez – nu se lasa mai prejos si intra si ea in clasamentul nostru, doar a inzestarat-o mama natura cu tot ce ii trebuie.

No 5. Katherine Heigl – noua senzatie a Hollywoodului, o aparitie feminina si cu stil si-a inceput cariera ca model iar noi ii acordam un loc in clasamentul nostru pentru ca are cu ce.

NO 4. In clasamentul celebritatilor cu un fund de toata frumusetea se afla si o „nevasta disperata” – nimeni alta decat Eva Longoria.

NO 3. Gisele Bundchen– posteriorul ei a ajutat-o sa devina una dintre cele mai cunoscute supermodele ale momentului. Gisele are ce arata si face asta foarte bine in prezentarile de lenjerie ale celebrei case de moda Victoria’s Secret.

No 2. Beyonce – vocea si talentul actoricesc nu sunt singurele lucruri cu care lauda, ea dezvaluindu-ne adevaratul inteles al cuvantului „bootylicious”.

No.1 J.LO– de cand a devenit cunoscuta a atras atentia barbatilor cu posteriorul ei, a stiut sa si-l puna in valoare de fiecare data, ea aflandu-se in posesia celui mai comentat posterior din toate timpurile.

Trebuie sa recunoasteti ca fetele au cu ce iesi in fata (sau in spate?!) si daca tot nu sunteti convinsi asteptam comentariile voastre si eventual poze cu posterioare ce merita sa intre in topul nostru.