Cu soferita drogata la psihiatru! (Video)

De: Dragos Tanase / 10.08.2009, 11:08
Cu soferita drogata la psihiatru! (Video)
O soferita inconstienta a pus Politia pe jar si a provocat panica printre soferii pe care i-a depasit cu 200 km/ora!

O soferita inconstienta a pus Politia pe jar si a provocat panica printre soferii pe care i-a depasit cu peste 200 km/ora, in acest week-end!

Concret, Mioara Grosu, in varsta de 35 de ani, a sosit vineri in Capitala, de la Focsani, alaturi de familia ei: sotul de origine japoneza, Daikichi Uchiyama, si cei trei copii in varsta de 4, 5 si 7 ani.

Sambata, a izbucnit un scandal monstru intre cei doi soti, iar Mioara, care din anul 2003 este cunoscuta cu afectiuni psihice, si-a incuiat sotul in apartamentul conjugal din sectorul 6, i-a confiscat telefoanele mobile, a luat copiii si a gonit cu 200 km/ora cu un autoturism marca Mercedes E 280.

Ea a ales traseul Autostrada SoareluiDN 3, pana in localitatea Cuza Voda, unde a fost oprita in trafic de catre Politia Rutiera, dupa ce in prealabil nu oprise la semnalul echipajului.

Soferita era "nebuna", dar si drogata

Analizele specifice au stabilit ca aceasta consumase, inainte de a se urca la volan, un derivat al opiumului.

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta unor substante stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani, potrivit legii.

Cu toate acestea, se pare ca soferita "nebuna" si drogata nu este un pericol public, din moment ce este cercetata in stare de libertate.

 


REALITATEA.NET – Femeia care a rulat cu 250 km pe oră a fost depistată drogată cu un derivat de opium. VEZI VIDEO

Â