Cu tastatura intre picioare

De: Manuela Stoicescu / 25.04.2008, 14:57
Cu tastatura intre picioare
Pantalonii cu tastatura integrata au fost creati de Erik de Nijs si se numesc "Beauty and the Geek". Desi pot parea o solutie excelenta...

Pantalonii cu tastatura integrata au fost creati de Erik de Nijs si se numesc "Beauty and the Geek". Desi pot parea o solutie excelenta pentru femeile lenese, in privinta barbatilor lucrurile stau usor altfel: actiunea de a tasta atingandu-si permanent zonele intime este neindoielnic hilara, oricare ar fi justificarea oferita. Cu toate acestea trebuie sa recunoastem ca pentru toti aceia care prefera sa aiba tastatura cat mai aproape si sa navigheze pe net intr-o pozitie cat mai confortabila, pantalonii sunt gaselnita ideala.

Daca acel modul din dreapta tastaturii este o baterie reincarcabila si daca pantalonii sunt dotati cu suport Bluetooth, atunci avem un kit wireless cat se poate de portabil. Alaturi de tastatura si mouse, pe genunchi au fost cusute o pereche de difuzoare. Soricelul este legat cu o banda textila si i-a fost rezervat un buzunar la spate.

Iar din punct de vedere estetic, probabil ca pantalonii ar da bine cu o pereche de Converse.

Afla mai multe despre pantalonii Beauty and the Geek pe Go4it.ro!