Cui i-a picat cu tronc Lariss?

Apropo.ro / 28.01.2015, 14:15
Cui i-a picat cu tronc Lariss?
După ce a fost invitată în studioul Pro FM în dimineaţa lansării noului sezon de matinal, alături de Adda şi Sore, Lariss le-a picat cu tronc lui Greeg şi lui Andrei Gheorghe, care i-au făcut cadou numerele lor de telefon, cu speranţa că vor fi sunaţi şi treziţi din somn în fiecare dimineaţă de o voce cristalină şi senzuală, aşa cum e cea a artistei.
S-a întâmplat însă pe dos, astfel încât cei doi realizatori de programe radio, Greeg şi Andrei Gheorghe, au sunat-o pe cântăreaţă în două dimineţi la rând, trezind-o din somn. Ca replică, Lariss a dat buzna peste ei în cea de-a treia dimineaţă, exact în momentul când cei doi matinali o sunau pentru a o tachina din nou.
 
 
Îmbrăcată în pijamale sexy, artista care a cucerit toate radiourile şi televiziunile muzicale cu single-ul ei de debut, “Dale Papi”, le-a cântat ascultătorilor Pro FM un cover în ton cu starea de spirit a dimineţii – “Undressed”, Kim Cesarion.
 
Surpriza lui Lariss a fost maximă când a fost întâmpinată de o bufniţă şi un pinguin, adică de cei doi DJ costumaţi tot în pijamale.