Cui trebuie să iei cadou de Crăciun

De: Mihaela Enache / 09.12.2013, 12:00
Cui trebuie să iei cadou de Crăciun
Crăciunul se apropie și este timpul să începi să cumperi cadouri! Dar, oh, de unde să începi? Ei bine, noi am enumerat cele mai importante persoane din viașa ta, pentru care trebuie să iei cadouri. Aceștia sunt oamenii care te fac ceea ce ești, și te iubesc necondiționat. Deci, ce le oferi de Crăciun?

1. Bunicii

Dragostea, afecțiunea și grija cu care bunicii ne umplu nu poate fi returnată în întregime. Poți să le cumperi câteva cadouri utile de Crăciun să le arăți că îi iubești și îi apreciezi. Un ceas de buzunar pentru bunicul tău și o eșarfă de lână de designer pentru bunica ta sunt opțiuni bune.

2. Părinții

De multe ori ne trecem cu vederea părinții și uităm să le arătăm că îi iubim. Ce zici ca anul ăsta, de Crăciun, să cumperi mamei și tatălui tău un cadou special și să le spui că ești norocos să îi ai? Poți să îi iei un robot de bucătărie sau o eșarfă de designer pentru mama ta și un joc ori un portofel cu întrebuințare multiplă pentru tatăl tău.

3. Frați și surori

Frații și surorile stau de partea noastră, prin vremuri bune și rele. Asigură-te că vei pregăti ceva special pentru ei de Crăciun. Poți face un colaj de fotografii pentru a descrie vremurile bune avute împreună, pune-l într-o ramă și fă-l cadou.

4. Nepoții

Nepoatele și nepoții ne fac să râdem și să plângem! Ei ne învață să privim lumea cu ochi noi și curioși, plini de entuziasm. Există o mulțime de lucruri pe care le poți lua micilor campioni din viața ta, în funcție de vârsta lor. Ciocolată, prăjituri, jucării, produse cosmetice și accesori sunt toate favoritele lor.

5. Partenerul de viață

Crăciunul este cel mai bun moment pentru a-i oferi soțului/partenerului un cadou special. Gândește-te și încearcă să îți dai seama ce are nevoie să cumperi pentru el/ea. O cravată, un portofel, un smartphone, laptop, există multe pe care le poți oferi, în funcție de bugetul și alegerea ta.

6. Prieteni

Nu-ți lăsa pe dinafară cei mai buni prieteni. Ei sunt singurii care îți oferi umerii lor când alții fug. Asigură-te că ai cumpărat ceva ce le poate fi util. Pentru o prietenă fashionistă, oferă-i un parfum sau brățări de designer. Dacă prietenului tău îi place să se ocupe de treburile casei, ia-i un șorț sau un set de vase.