Culoarea maşinii te dă de gol! Află cum eşti cu adevărat

De: Nicoleta Nicolae / 21.07.2015, 11:03

Culoarea maşinii te dă de gol! Află cum eşti cu adevărat
Se spune că verdele este ales de genii, dar dacă preferi alte nuanţe de culoare pentru maşina ta, iată ce spun ele despre tine!

Dacă preferi nuanţa neagră, specialiştii spun că doreşti să transmiţi un mesaj opulent şi sofisticat, consemnează playtech.ro.

Dacă preferi albul, atunci trebuie să ştii că această nuanţă e caracterizată prin tinereţe şi o perspectivă mult mai pozitivă în privinţa lumii exterioare.

La mijloc între cele două este gri, care transmite superioritate şi încredere, fiind totodată culoarea siguranţei şi a stilului.

Apoi, despre maşinile de culoare albastră trebuie să ştii că sunt conduse de oameni calmi şi răbdători, spun specialiştii. Aceasta simbolizează şi un dezvoltat simţ practic. Posesorii maşinilor de această culoare ar fi familişti convinşi.

Doar 2% din multitudinea maşinilor de pe glob sunt galbene. Ironia face ca aceste persoane să dispună de abilitatea de a găsi rapid soluţii pentru toate problemele şi au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat.

Pentru roşu concluziile se diferenţiază în funcţie de sex. Pentru femei o maşină roşie înseamnă că le place să se distreze şi stau bine la capitolul „încredere de sine”, în timp ce pentru bărbaţi culoarea transmite sportivitate şi aventură.