CulTOUR”, din 10 septembrie la Happy Channel

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 10:57
CulTOUR”, din 10 septembrie la Happy Channel
Din 10 septembrie, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman şi Irina Margareta Nistor invită, în fiecare zi, telespectatorii Happy Channel la o tură prin cultura românească. Postul de televiziune va difuza “CulTOUR”, de luni până duminică, de la ora 17.30, emisiune prin care îşi propune să aducă în faţa publicului oameni cunoscuţi şi talentaţi, poveştile lor mai puţin ştiute, dar şi poveşti culturale din diverse zone ale ţării.

“Vom parcurge în fiecare zi câte o tură de cultură prin România. Vom călători împreună cu telespectatorii prin cultură şi prin poveşti culturale”, spun Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman despre producţia Happy Channel, care va începe luni, 10 septembrie, la ora 17:30. Emisiunea va avea invitaţi care s-au remarcat în sfera artistică şi culturală, şi va acoperi agenda cu principalele evenimente culturale ale perioadei. “> va fi şi o călătorie cinematografică în timp, pe un itinerariu original, cu stele de cinema şi şiraguri de amintiri de la invitaţii Happy, ale căror poveşti incitante vor fi de neuitat şi de repetat, celor care le-au ratat pe micul ecran”, declară Irina Margareta Nistor.  

Invitaţii vor parcurge 61 de întrebări, în urma cărora cei de acasă îi vor putea cunoaşte mult mai bine şi le vor putea descoperi astfel povestea. Marea doamnă a cinematografiei româneşti, Maia Morgenstern, este prima invitată a emisiunii “CulTOUR”, ediţie care se va difuza luni, 10 septembrie, de la ora 17:30.
În această toamnă, Happy Channel invită telespectatorii să intre în Clipa de poveste, iar una dintre surprizele pregătite pentru noul sezon este “CulTOUR”, în fiecare zi, de la ora 17.30.

 

Tags: