Cum a ajuns Elaine din Seinfeld să aibă 3 miliarde de dolari

De: Marian Andrei / 12.02.2014, 10:45
Cum a ajuns Elaine din Seinfeld să aibă 3 miliarde de dolari
Chiar dacă este fiica miliardarului Gerard Louis-Dreyfus, Julia nu s-a bazat pe banii lui tăticu', muncind din greu ca actor de comedie și producător pentru a-și face un nume în industria cinematografică americană.

Chiar dacă cel mai de succes rol al său a fost cel al lui Elaine din serialul Seinfeld, actrița americană este cunoscută de public și pentru prezența nelipsită, la începuturile anilor 1980, din spectacolul de comedie „Saturday Night Live”.

După cele nouă sezoane de succes atât din partea criticii, cât și comercial, Julia a spus adio, alături de întreaga echipă, sitcomului Seinfeld, dar nu și carierei sale.

Și pentru că orice rol interpretat de Julia Louis Dreyfus este un succes garantat, nu a mirat pe nimeni distribuirea ei în „pielea” personajului Christine Campbell în „The New Adventures of Old Christine” care a rulat timp de cinci sezoane la televiziunea CBS.

Momentan, Julie joacă rolul Selinei Meyer în „Veep„, un alt succes comercial de vreme ce HBO a început filmările la al treilea sezon. 

Pentru cei care sunt „îngrijorați” de felul în care a dobândit averea, avem o veste: Julie este una dintre cele mai apreciate actrițe americane, câștigând un Glob de Aur (din șase nominalizări) și patru premii Emmy (din 16 nominalizări). Printre picături a avut timp să mai câștige și șase Screen Actors Guild Awards și cinci American Comedy Awards.

De atfel, Julia Louis Dreifus este cea mai nominalizată actriță din istorie la premiile Emmy. Nu trebuie uitată nici steaua de pe Walk  of Fame din Hollywood, din 2010 și nici înscrierea sa, anul acesta, între celebritățile Academiei de Televiziune( Television Academy Hall of Fame).

În ceea ce privește viața personală, Julie s-a căsătorit în 1987 cu Brad Hall și are doi copii, Henry, născut în 1992, și Charles, născut în 1997.