Cum a ajuns iniţiatorul trupei Roşu şi Negru, Nancy Brandes, să-l convingă pe unul dintre cei mai celebri actori israelieni să joace într-un film românesc cu Armand Assante

De: Cristiana Trifu / 10.04.2018, 12:31
Cum a ajuns iniţiatorul trupei Roşu şi Negru, Nancy Brandes, să-l convingă pe unul dintre cei mai celebri actori israelieni să joace într-un film românesc cu Armand Assante
Pare ca e un banc - un roman, un israelian si un american vor sa faca o afacere impreuna – dar este realitate si e una dintre intamplarile amuzante din spatele productiei filmului The Wanderers – Vanatorul de spirite.

Cum producatorii romani ai filmului Vanatorul de spirite isi doreau sa-l aiba in distributie pe Lior Ashkenazi, unul dintre cei mai celebri actori israelieni, l-au sunat pe Nancy Brandes, initiatorul trupei Rosu si Negru, sa ii puna in legatura.

Nimic anormal, doar ca Nancy – aflat in Israel de foarte multi ani – este gazda unei foarte cunoscute emisiuni de farse. Asa se face ca Ashkenazi – care a fost vedeta unora dintre cele mai importante productii de televiziune si teatru din Tel Aviv, dar si vedeta in filme produse de americani – a crezut ca este subiectul unei glume pentru emisiunea lui Brandes.

Lucrurile pareau ca merg in aceasta directie pentru ca era un film romanesc, cu Armand Assante, auditiile le-a dat pe skype cu o actrita romanca aflata in casa regizorului viitorului film ( Raluca Aprodu, respectiv Dragos Buliga), deci totul putea fi o inscenare realizata usor din Tel Aviv.

Ashkenazi, care are foarte mult umor, s-a gandit sa mearga pana la capat cu gluma ca sa vada pana unde il pot duce producatorii emisiunii de farse. Numai ca…  in cateva saptamani cand a ajuns la Bucuresti si a vazut planul de filmare, a realizat ca totul este adevarat si s-a vazut partener cu Armand Assante in film.

In The Wanderers – Vanatorul de spirite, Lior Ashkenazi interpreteaza rolul unui jurnalist american care vine cu un vanator de spirite (Assante)  in Transilvania sa afle povestea unui castel bantuit. Filmul intra in cinematografele din toata tara incepand cu 20 aprilie.

Trailerul filmului poate fi vazut aici https://www.youtube.com/watch?v=jobLxUTUcGU