Cum a ajuns o faimoasă blondă de la noi să se mărite cu bărbatul care a agăţat-o pe internet!

De: Cătălina Matei / 05.09.2014, 09:55
Cum a ajuns o faimoasă blondă de la noi să se mărite cu bărbatul care a agăţat-o pe internet!
Andreea Peju şi-a cunoscut soţul pe o reţea de socializare, acum aproape şapte ani.

Deşi nu se văzuseră niciodată, bărbatul i-a trimis un mesaj în care o anunţa că ea va fi mama copiilor lui. Culmea, aşa a fost! Azi, sunt părinţii a două fetiţe minunate şi se iubesc la fel ca-n prima zi.

Totul a început, în urmă cu aproape şapte ani, pe o reţea de socializare, la modă la acea vreme. Acolo şi-a găsit bărbatul vieţii, însă nu avea să ştie pe atunci. El, în schimb, da. Deşi nu se văzuseră niciodată, Cristi, i-a dat un mesaj în care o înştiinţa pe Andreea că va fi mama copiilor lui. Artista nu a crezut atunci, dar timpul i-a demonstrat că s-a înşelat.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit civil. „Când mi-a spus că voi fi mama copiilor lui, am început să râd, nu aveam cum să cred aşa ceva. M-am întâlnit cu el, la un moment dat, pentru că o prietenă de-a mea îl cunoştea şi i-a făcut lobby. Altfel, nu. Aşa a fost să fie. Ne-am căsătorit după un an jumătate”, a povestit Andreea pentru spynews.ro.


 
Surpriza însă vine abia acum. Andreea a fost cerută de nevastă într-un cadru cât se poate de romantic, la scurt timp după ce a adus pe lume prima fetiţă, Mara.

„Mi-a pregătit o surpriză acasă, în dormitor, cu petale de trandafir şi mi-a scris pe un bileţel: acum te întreb oficial, vrei să fii mama copiilor mei? Îţi dai seama că am acceptat pe loc. Eram foarte fericită. Şi mi-a zis: «Ţi-am spus eu că o să fii mama copiilor mei» şi nici nu ne cunoşteam atunci”, a completat actriţa.