Cum a ars casa de 15 milioane de euro a cântăreței Duffy. Imagini IMPRESIONANTE din interior!

De: Dragos Tanase, Marian Andrei / 05.10.2012, 17:20
La mijlocul acestei săptămâni, cântăreața Duffy, în vârstă de 28 de ani, (Aimee Ann, fiind numele ei real) a trecut pe lângă o adevărată tragedie!

Penthouse-ul artistei situat în Londra a fost devastat de flăcări, miercuri (5 octombrie), dar din fericire ea a reușit să părăsească proprietatea la timp. Însă, pagubele sunt imense , iar Duffy este și acum în stare de șoc.

Imaginea dezastrului

Imaginea dezastrului

Apartamentul de lux avea, printre altele, trei dormitoare, o piscină, sală de jocuri și cinema, un living în care trona un superb pian alb, care au fost distruse în incendiu. De altfel, decorul casei era predominant alb, cu interioare elegante și moderne.

Imaginea dezastrului

Imaginea dezastrului

Evident, exista și o bucătărie strălucitoare, o baie de lux, dar și o terasă care oferea o panoramă excelenă asupra Londrei. Vedeta pop avea și mai multe animale de companie, unele fiind salvate, dar de soarta altora nu se știe încă nimic.

Piscina

Piscina

60 de pompieri s-au chinuit șase ore să stingă focul, iar de joi încoace autoritățile încearcă sa afle cauza incendiului, motivele fiind încă neclare. Peste de 20 de alți rezidenți din bloc au fost nevoiți să petreacă noaptea în apropierea unui centru de salvare, după ce au fost obligați să evacueze apartamentele în care locuiau.

Livingul cu pianul alb

Livingul cu pianul alb

Necazul vine tocmai când cântăreața a început să facă primii pași înapoi în lumea muzicii, după revenirea recentă în studioul de înregistrări. Ea a devenit cunoscută odată cu lansarea albumului de debut, „Rockferry”, în 2008, material discografic care s-a vândut în peste 1,6 milioane de copii.

Duffy

Duffy

Incendiul din Londra a avut loc la o zi după un incediu, parcă tras la indigo, din România, lângă București, mai precis în zona Popești-Leordeni/Glina, din județul Ilfov.

Actorul Marius Bodochi

Actorul Marius Bodochi

Atunci, un alt artist, de origine română, de această dată, a avut de suferit din punct de vedere material. Actorul Marius Bodochi a pierdut agoniseala de-o viață în incendiul din Capitală.