Cum a câştigat Victor Ciorbea peste 1,2 milioane de euro

Apropo.ro / 22.06.2018, 14:27
Cum a câştigat Victor Ciorbea peste 1,2 milioane de euro
Banii apar în declaraţia de avere a fostului premier, acum Avocatul Poporului.

Victor Ciorbea este un politican care a avut mai multe funcţii importante, acum este Avocatul Poporului, în trecut a fost şi Primarul Capitalei şi lider de sindicat. Insa cei mai multi isi amintesc de el ca premierul Romaniei, functie pe care a detinut-o timp de doi ani.

O buna perioada apoi, Victor Ciorbea a fost parlamentar. Pana in 2014, cand a fost numit Avocatul Poporului, fostul premier si-a profesat si meseria, cea de avocat. In declaratia de avere depusa la numirea in aceasta functie, Ciorbea a specificat ca intre 2005 si 2014 a obtinut onorarii de circa 1,2 milioane de euro, consemnează wowbiz.ro.

Victor Ciorbea si sotia sa, Lacrima au impreuna o firma de avocatura, cei doi specializandu-se in dosare privind retrocedarile. Dupa numirea sa in functia de Avocat al Poporului, Victor Ciorbea s-a suspendat din profesia de avocat, lasand-o pe sotia lui sa se ocupe singura de firma.

Averea familiei Ciorbea consta in doua case in Bucuresti si alte doua in comuna Ponor din Alba, localitatea natala a fostului premier.

Tags: