Cum a evoluat relaţia dintre Vlada Bernevec şi burlacul de la Totul pentru dragoste, după terminarea emisiunii

De: Alexandra Necsoiu / 08.11.2018, 13:47
Cum a evoluat relaţia dintre Vlada Bernevec şi burlacul de la Totul pentru dragoste, după terminarea emisiunii
Prima serie de concurenţi ai reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine şi la greu” prezentat de Mirela Vaida în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, a fost şi cea care a deschis competiţia şi de la care următoarele serii au avut de învăţat. Una dintre primele concurente, Vlada Bernevec, desemnată şi cea mai sexy femeie din Republica Moldova şi cea despre care s-a crezut până în ultima clipă că va fi alegerea burlacului Ştefan Hamza, mărturiseşte că totul a fost o experienţă memorabilă.

”Participarea la emisiune pentru mine şi Stas a fost o experienţă profesională, aşa cum a şi fost planificat de la bun început. Am primit o experienţă puternică din punct de vedere al actoriei, nu pot să zic că a fost foarte simplu, uneori îmi era extrem de greu să intru în rol, dar cred că m-am descurcat foarte bine”, mărturiseşte Vlada.

Pe de altă parte, iubitul ei susţine că şi el şi-a jucat rolul foarte bine şi, pentru că el a avut de muncit la strategie în timpul emisiunii, a şi citit câteva cărţi în cele două săptămâni în care a locuit la mansarda casei ”Totul pentru dragoste”. Se pare că amândoi, la final, în ciuda competiţiei pierdute, au reuşit să rămână în relaţii bune cu burlacul Ştefan Hamza care a ales-o pe Carmen, cea care era cu adevărat unica fată singură din emisiune şi alături de care acesta a câştigat cei 5.000 de euro puşi în joc.

”După ce am plecat din casa ”Totul pentru dragoste”,  noi am continuat aceleaşi activităţi pe care obişnuiam să le facem şi până la emisiune. Eu vreau să îmi continui activitatea la TV. După emisiune, eu şi cu Stas ne-am întâlnit cu Ştefan, am stat de vorbă, am râs, şi el a recunoscut că am jucat foarte bine. Cu Carmen, cea pe care a ales-o burlacul, păstrăm legătura, mai discutăm şi dorim foarte mult să ne vedem cu toţii. Am rămas prieteni după emisiune”, mai spune Vlada.

În prezent, în casa Totul pentru dragoste se află cea de-a treia serie de concurenţi, iar cel de-al treilea burlac, Emilian Ciocănel, urmează să ia marea decizie vineri, de la ora 14.00, la Antena 1. Ca de obicei, suspansul este unul destul de mare, pentru că fiecare dintre cele patru concurente şi-au jucat foarte bine rolul şi alegerea burlacului va fi una foarte dificilă. Dacă el va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5.000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta aleasă şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.